Van Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Mustafa Avcı, İpekyolu İlçesine bağlı Hacıbekir ve Karşıyaka ileTuşba İlçesine bağlı Seyrantepe mahallelerinde incelemede bulundu. Eşbaşkan Avcı'ya Genel Sekreter Yardımcısı Orhan Şenkaya, Van Su ve Kanalizasyon İradesi (VASKİ) Genel Müdürü Şeref Demir, Ulaşım Daire Başkanı Kemal Altın, Fen İşleri Daire Başkanı Çetin Çiftçi ve Yol Yapım, Bakım ve Onarım Daire Başkanı Cihan Gümüşçü, İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Eşref Güçlü, Emlak ve İstimlak Daire Başkanı Murat Atabay ve Park ve Bahçeler Müdürü İlhan Gülmez eşlik etti.

Eşbaşkan Avcı ve beraberindekiler, ilk olarak Karşıyaka Mahallesi'ne giderek, mahallede yaşanan yol ve su sorununu yerinde inceledi. Mahalle muhtarları ile birlikte mahalelleyi gezen Avcı, ardında Hacıbekir Mahallesi'ne geçerek orada da vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

Eşbaşkan Avcı ve beraberindekiler, daha sonra Tuşba İlçesine bağlı Seyrantepe Mahallesi'ne geçerek yapımı devam eden taziye evininde inceleme yaptı. İşçiler ile birlikte sıva harcını karıştıran Eşbaşkan Avcı, muhtardan mahalle sorunlarını dinledi. Son olarak Seyrantepe Mahallesi'nde bulunan İstasyon Parkı'nı gezerek incelemelerde bulundu.

Eşbaşkan Avcı, "Bizim birçok mahallede çalışmalarımız devam ediyor. Halkımız ve seçilmişlerimiz ile birlikte çalışıp hizmet edeceğiz. Mahallelerimizi kalkındırmak için gereken destekleri vereceğiz" dedi.

Editör: TE Bilisim