Geçtiğimiz günlerde Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevine atanan Mehmet Yaşar, göreve gelir gelmez çeşitli ziyaretlerde halk ile bir araya gelmeye başladı. Yaşar ziyaretlerine yıllarca belediyede görev yapmış Mustafa Çelik'i ziyaret ederek başlarken vefa ziyaretinde Yaşar gözyaşlarına hakim olamadı.

Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Yaşar ilk ziyaretini gerçekleştirdi. 8 yıldır yakalandığı ALS hastalığı nedeniyle tedavisi halen süren Mustafa Çelik'i evinde ziyaret eden Yaşar duygulu anlar yaşadı. Ziyarete Genel Sekreterlik Özel Kalem Müdürü Ali Çoban da eşlik etti.

Mustafa Çelik'in Selimbey Mahallesinde bulunan evine giden Genel Sekreter Mehmet Yaşar, çocuklarından hastalığı hakkında bilgiler aldı. Yaklaşık 8 yıldır ALS hastası olan Çelik'in çok zor günler geçirdiği, bir çok tedavi sürecinden geçtiği ve buna rağmen moralini çok yüksek tuttuğu dile getirildi. Genel Sekreter Mehmet Yaşar ile daha önce kurumda birlikte çalışan Çelik'in bu süreçte gördüğü zorlukları anlatması duygulu anlara sahne oldu. Ziyarette gözyaşlarına hakim olamayan Yaşar, bir saati aşan ziyaretten sonra şifa dilekleriyle evden ayrıldı. Yaşar, "bu zor günlerinde emektar iş arkadaşımız Mustafa Çelik'i ziyaret ederek moral vermeye çalıştık. Kurumda iken de ciddi katkıları olmuş bir dostumuz. Kendisine her türlü desteğimizi devam ettireceğiz. Onu yalnız bırakmayacağız. Çok zor günler ve süreçler atlatmış, sabır ve dayanıklılığı bize örnek oldu, gözümüzü yaşarttı. Onda yaşam azmini görünce heyecanlandım. Tüm ailesi de çok büyük fedakarlıklar göstermiş. Bu zor günde kenetlenmenin en büyük örneğini göstermişler. Bu ziyaretlerimiz bundan sonra da devam edecek" şeklinde konuştu. 

 

Editör: TE Bilisim