Çaldıran Belediye Başkanlığı tarafından üç mahallede yürütülen stabilize yol yapımı tamamlandı. İlçede bulunan Sarıçimen, Başeğmez ve Toprakseven mahalle yollarının kullanılamaz hale gelmesi nedeniyle başlatılan çalışma kapsamında stabilizeleri tamamlanarak bordürlü parke taşının döşenmesine hazır hale getirildi.

 

“AMACIMIZ ARALIKSIZ HİZMET SUNMAK”

Çaldıran Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dundar, ilçeye bağlı yüze yakın mahalle ve mahallelere bağlı yerleşim birimleri olduğunu belirterek, “Bu mahallelerimizi kısa olan yaz mevsimi süresince belli programlara alarak sırayla çalışmalar başlattık. Ekiplerimiz mesaiye kalarak gerekli çalışmalarımızı yapıyoruz. Yapılan son çalışmada Sarıçimen, Başeğmez ve Toprakseven mahalle yollarının altyapısı tamamlanarak, yer yer korige boruların da döşenmesi tamamlandı. Vatandaşımıza aralıksız hizmet sunmanın hesabındayız. Bizle Çaldıran Belediyesi olarak halkımızın manevi desteğini arkamıza almışız. Halkımızla el ele vererek her türlü hizmeti sunacağız. İlçe halkımız bizim göremediğimiz hizmetleri belediyemize ait 7/24 hizmet veren 0539 552 69 01 whatsapp hattıyla bizlere bildiriyor. Anında kendilerine yanıt vererek çalışmalarımızın daha sağlıklı olmasına da katkı sunuyorlar" dedi.

 

“GECE YARISINA KADAR ÇALIŞIYORLAR”

Çaldıran Belediyesi ekipleri, yaz mevsiminin kısa olmasından dolayı geceli gündüzlü çalışmalarını sürdürüyor. Çaldıran ilçesinde yaz mevsimin kısa olması nedeniyle çalışmaların zamanında tamamlanması için personeller gece yarısına kadar çalışıyor. Mahallelerde altyapı çalışmalarını hızlandırarak stabilize yok ve parke taşı döşeyen ekipler, mesai yaptıkları için de aynı zamanda ek kazanç elde ediyorlar.
 

“DEVLET BİZİ ZAMAN GEÇİRELİM DİYE ATAMADI”

Çaldıran Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dundar, ilçede çalışma sezonunun kısa olduğunu belirterek, “İlçemize planladığımız hizmetlerin yetiştirilmesi için personel ve iş makinelerimiz sabah saat 08.00 ile akşam saat 22.00’ye kadar çalışıyor. Amacımız yaz mevsiminin bitiminden önce halkımıza gereken hizmetleri ulaştırmaktır. Devletimiz bizleri sadece zaman geçirelim diye atamamıştır. Sadece vatandaşa hizmet etmek için atamıştır. Mahallelerimizde stabilize ve bordürlü kilitli parke taşı döşenecek yolların altyapısını hazırlamak için belediyemiz hummalı çalışma içindedir. Bu şekilde hem belediye olarak biz kazanmış oluyoruz hem de belediye çalışanlarımız ek mesai alarak daha çok kazanmış oluyorlar. Belediye personelimiz günde 5 saat mesaiye kalarak aile bütçesine ek katkı sağlayarak çalışmaktadır. İlk defa ek mesaiyi bizim gelmemizle almış olan çalışanlarımız ve vatandaşımız da kazanmış oluyor" dedi. 

Editör: TE Bilisim