Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürlüğü, VASKİ çalışanlarının vatandaşlara kaliteli hizmet verebilmek amaçlı hizmet içi eğitimlerine devam ediyor.

 

VASKİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığınca VASKİ çalışanlarına yönelik ''Halkla İlişkiler Eğitim'' semineri verildi. İletişim Eğitmeni Cem Özüak tarafından verilen eğitim seminerine VASKİ Daire Başkanları, Şube Müdürleri ve VASKİ çalışanları katıldı. Hizmet alan yurttaşların saygısını kazanmayı hedefleyen VASKİ, çalışanların bu eğitimlerle bilgi ve becerilerini daha faydalı bir şekilde kullanmalarına yardımcı olması amaçlanmaktadır. VASKİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı değişik konularda eğitim seminerlerine devam edileceği belirtildi.

 

VASKİ çalışanlarının katılımıyla gerçekleşen seminere konuşmacı olarak katılan İletişim Eğitmeni Cem Özüak, VASKİ çalışanlarının mevcut potansiyelini artırmaya yönelik iletişim bilgileri aktardı. Kurum içi ve vatandaşlarla iletişim ile ilgili eğitim verdiğini aktaran Cem Özüak, ''bugün burada VASKİ çalışanlarına vatandaşlarla iletişim hakkında bir eğitim vereceğiz. Vatandaşları dinleme, anlayabilme ve sorunlarına çözüm bulma üzerine eğitim vermiş olacağız. Bu eğitim VASKİ çalışanlarını kurum içerisinde değil özel hayatlarında da olumlu etkileyeceğini düşünüyorum. Eğitim temelinde insan var. Gün içerisinde vatandaşla kurduğumuz iletişimi eve gittiğimizde de aynı iletişimi kurabiliriz. Eğitimlerimiz kurum ve özel hayatımızı etkileyen bir eğitim olma özelliğine sahip.'' dedi.

 

Verilen eğitim semineri karşılıklı soru-cevap ve deney amaçlı yapılan oyunlarla sona erdi. 

Editör: TE Bilisim