Cumhuriyet Caddesi üzerinde Calvin’s Store Van giyim mağazası açıldı.

 

Calvin’s Store Van giyim mağazasının açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve İl Sağlık Eski Müdürü Bilal Acar katıldı. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından mağazayı gezen davetliler açılışa özel indirimlerden faydalandı.

 

 

SHOPPİNG FEST’E KATKI SUNACAK

Calvin’s Store Van giyim mağazası açılışında konuşan Ticaret Sanayi Odası Başkanı Necdet Takva, “Toplumun kendisini çok baskılanmış htiği bir dönemde böylesi bir işyerinin memlekete kazandırılması iyi bir gelişmedir. Bahar ayının gelmesi ile birlikte bu ve benzeri işyerlerinin açılıyor olması kentte bir motivasyon yaratıyor. Mart ayında yapılacak olan alışveriş günleri festivali içinde indirimler ile iyi katkı sağlayacağını düşünüyorum. Van için iyi bir marka değerinin burada açılması Van adına ciddi anlamda olumlu bir gelişmedir ve kentte değer katmaktadır. Bu anlamda kentte baktığımız zaman birde tekstil kent oluşturuldu. Tekstil kentte arazı kurumların bu anlamda üretim yapmasını sağlayacak alt yapıya ihtiyacımız vardır. Önümüzdeki günlerde orayı ziyaret edeceğiz. Varsa oradaki eksiklikleri tespit edeceğiz.” Diye belirtti.  

 

 

TAKVA: BÖLGE OLARAK İYİ BİR PRESTİJ YARATIYOR

Tekstil sektörü Van alışveriş günleri festivalinin direk sağlayıcı bir sektör olduğuna işaret eden Takva, “Bu anlamda kentte böylesi marka mağazaların açılması iyi bir gelişmedir ve kentte ciddi bir katkı sağlamaktadır. Marka mağazaların Van’da açılması kentin ekonomisine ciddi katkılar sağlamaktadır. Bölge olarak iyi bir prestij yaratıyor. Bu tür açılışları önemsiyoruz, işletmeyi kentte kazandıran giyim mağazası sahiplerini tebrik ediyorum. İstenildiğinde insanların kendilerini her türlü olumsuz psikolojiden arındırıp yatırım yapabiliyorlar. Kendi öz gücümüz, kendi çabalarımız ve girişimcilerimle kentsel kalkınmamızı sağlamamız yönündeki inancımız tamdır. Bu anlamda yatırımların hepsine daha güçlü bir şekilde elimizden geldiği kadar destek vermeye çalışıyoruz. Tekrardan Calvin’s Store Van giyim mağazasını Van’a kazandıranları kutluyorum.” Dedi.

 

 

“MUTLUYUZ, GURURLUYUZ”

Calvin’s Store Van giyim mağazası işyeri sahibi Sabahattin Kuşan ise “Calvin’s Store markasını Van’a getirdiğimiz için mutluyuz. Üç katlı olan mağazamızda kış sezonunu ve açılışa özel indirimlerimiz var. İşyerimizde 7 personel ile halkın hizmetine mağazamızı açtık. Her kesime hitap eden fiyatlarımız var. 1 Mart’a kadar bu fiyatlarımız devam edecek. Herkes giyinsin, herkes faydalansın diye memleketimizde işyerini açtık. Calvin’s Store markasını Van’a kazandırdığımız için gururluyuz. Van’a hayırlı olsun” şeklinde konuştu. 


ŞEHRİVAN REKLAM: MERAL YILDIZ

Editör: TE Bilisim