Çarşı Van grubu, optik öğretmeni anarken, öğretmenler gününü kutladı. 24 Kasım öğretmenler günü nedeniyle Çarşı Van gurubu anma ve kutlama programı düzenledi. Çarşı Van grubu temsilcisi Gani Acar, “Başta ‘Optik Başkan’ lakaplı öğretmen Mehmet Işıklar’ın ve tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyoruz.” Dedi.

 

Beşiktaş tribününün renkli siması Mehmet Işıklar, namı diğer ‘Optik Mehmet’ öldü. İki buçuk yıl yattığı cezaevinden ölümünden altı gün önce çıkmıştı. Yüzlerce kişi tarafından, meşaleler, davullar, kendisi için bestelenen tezahüratla karşılanacak kadar çok sevilen bir tribün lideriydi. Lakaplarından biri, ‘Son Holigan’dı. Beşiktaş tribününün, şarkıları, ‘her şeye karşı felsefesi’ ve mizahında ‘Optik Başkan’ın büyük katkısı vardı. Çarşı Van grubu Optik Başkan’ı unutmadı.  

 

ÇARŞI VAN GRUBUNDAN VEFA ÖRNEĞİ

Çarşı Van gurubu üyeleri Feqiye Teyran parkında anma ve kutlama programı düzenledi. Çarşı Van Grubu çarşı gurubunun kurucularından olan Optik Başkan lakaplı Öğretmen Mehmet Işıkları öğretmenler gününde andı. Çarşı Van grubu temsilcisi Gani Acar, “Başta optik başkanı lakaplı Öğretmen Mehmet Işıklar’ın ve tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyoruz. Bugün burada optik başkanımızı anma programı düzenledik. Optik Başkan lakaplı öğretmen Mehmet Işıklar daha önce Van’da öğretmenlik yaptığı dönemde 30 öğrenciyi İstanbul’a gezi diye götürüp Beşiktaş maçını izlettirmişti. Daha sonrasında ise bu öğrencilerin Beşiktaş taraftarı olmasına vesile olmuştu. Bundan dolayı Çarşı Van gurubu olarak öğretmenler gününde bizde taraftar olarak bu anmayı düzenledik. Kendisine tekrardan rahmet diliyoruz.” Dedi. 

Editör: TE Bilisim