Çatak Belediyesinde gerçekleşen Toplu İş Sözleşmesi imza törenine Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şaylan, Hizmet-İş Sendikası Van Şube Başkanımız Abdullah Efeoğlu, sendika yönetim kurulu üyelerimiz ile Belediye yetkilileri katıldı.

696 Kanun Hükmünde Kararname ile Belediye şirketlerinde kadroya geçirilen 60 Belediye işçisinin bu sözleşmeyle birlikte mali ve sosyal haklarında bir çok değişiklik yapıldı.

İmza töreninde konuşan Hizmet-İş Sendikası Van Şube Başkanı Abdullah Efeoğlu, her zaman işçi ve emekçinin yanında olan ve haklarını gözeten Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şaylan'a üyeler adına teşekkürlerini iletti.

Başkan Efeoğlu, "Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerinin ilk oturumundan imza aşamasına kadar sendika temsilcilerini en iyi şekilde ağırlayarak, sonucunda ise işçilerin haklarını teslim ettikleri için Başkan Şeylan'a üyelerimiz adına teşekkür ediyorum. Sözleşmemizin her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum"dedi.

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şaylan ise, "Belediye imkanları dahilinde emekçilerimize elimizden geleni yapmaya çalıştık. Tüm emekçi kardeşlerime hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Çatak Belediyesinde gerçekleşen imza töreni Hizmet-İş Sendikası Van Şube Başkanı Abdullah Efeoğlu'nun Belediye Başkanı Şeylan'a plaket takdim etmesinin ardından sona erdi.

Editör: TE Bilisim