ŞEHRİVAN HABER - Geçtiğimiz yıl Şubat ayından bu yana kapalı durumda olan Kapıköy Sınır Kapısı Van'a büyük kayıplar yaşatmaya devam ederken, kapının açılması için çağrılar ardı ardına geliyor. Pandeminin ülkede başlamasından önce kapanan ve o tarihten sonra bir çok kapı açılmasına ve kapanmadan devam etmesine rağmen kapalı kalan Kapıköy'ün hala açılmamasına tepkiler yağıyor.

Van'da aylardır bir çok kurum, kuruluş, STK, oda, dernek ardı ardına çağrılar yapmasına rağmen açılması ile ilgili bir adım atılmayan Kapıköy'ün belirsizliği sürerken kentteki bir çok kuruluş bu kez de #KapıköyVandır sloganıyla Kapıköy'ün artık açılması çağrısını sürdürdü.

Kontrollü açılması ve kentin ekonomisinin canlanması taleplerine rağmen açılmayan Van TSO'nun farklı şekillerde çağrıda bulunduğu Kapıköy'le ilgili sıradışı çıkışlar sürerken geçtiğimiz hafta başkan Necdet Takva'nın ironik "Kapıköy'ü açmayın" mesajından sonra başkan yardımcısı Fevzi Çeliktaş da farklı bir şekilde gündem oldu. Çeliktaş, sosyal medyadaki çağrılar sürerken Kapıköy'ün açılması için bu kez duaya gideceklerini söyledi.

İşte o mesaj:

Editör: TE Bilisim