ŞEHRİVAN HABER - 16 Nisan Pazar günü yapılacak halk oylaması kapsamında Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci, çalışmalarını yoğunlaştırdı.

 

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci ile AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Rasim Aslan beraberindeki partililerle referandum çalışmalarını sürdürüyor. Tuşba İlçesi’ne bağlı Bardakçı Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci, yaptığı konuşmada, Türkiye’nin önemli bir süreçten geçtiğini söyledi. Çiftci burada yaptığı açıklamada, “Pazar günü ülkenin kaderi belirlenecek. AK Parti iktidara geldiği günden bu yana Türkiye’de çok önemli işler yaptı. Milletin refahı, huzuru, demokrasi ve Cumhuriyet için, evet demeliyiz” İfadelerine yer verdi.

 

“VESAYET REJİMİNİN OYLANACAĞI SEÇİM”

Çiftci, “Pazar günü ülkenin kaderi belirlenecek. AK Parti iktidara geldiği günden bu yana Türkiye’de çok önemli işler yaptı. Milletin refahı, huzuru, demokrasi ve Cumhuriyet için, evet demeliyiz. Çocuklarımızın geleceği, devletimizin bekası, koalisyonlara son vermek, istikrarın sürekli olması ve yeni Türkiye için halkımızın AK Parti’ye destek vermeye devam etmesi gerekir. Bu seçim milli irade ile vesayet rejiminin oylanacağı seçimdir. Bu seçim 15 Temmuz’un ertesi günüdür. Demokrasiye nasıl sahip çıktığımızı ancak bu oylama ile ispat edeceğiz. Bu bilinçle mutlak surette yeni Türkiye için evet oyunu vermemiz gerekiyor. Bu seçim, bir siyasi partinin seçimi değil, halkın kendisini ve ülkesini geleceğe taşıyacak yeni bir hükümet sistemini seçmesidir. Kararlılık ve azimle yürümek adına inşallah sizlerin doğru kararıyla güçlü bir evetle bu süreci aşacağız.” Şeklinde konuştu.

 

Ziyarette halkın talep ve sıkıntılarını dinleyen Çiftçi, mevcut sorunlar ve yapılması gerekenler konusunda ihtiyaçların en kısa sürede giderileceği sözünü verdi.

 

ÇİFTÇİ: YENİ TÜRKİYE İÇİN EVET DEMELİYİZ

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci ziyaretleri kapsamında İlikaya, Aşağı Gölalan, Yukarı Gölalan ve Kara Gündüz köylerini de ziyaret ederek halk oylamasını değerlendirdi.

 

Çiftci burada yaptığı açıklamasında ise şunları kaydetti: “Çok önemli bir süreçten geçiyoruz. Milletin refahı ve huzuru, demokrasi ve Cumhuriyet için, her alanda daha iyi hizmetler yapabilmek için evet demeliyiz. Çocuklarımızın geleceği, devletimizin bekası, koalisyonlara son vermek, istikrarın sürekli olması ve yeni Türkiye için evet demeliyiz.  Bu seçim milli irade ile vesayet rejiminin oylanacağı seçimdir. Bu seçim 15 Temmuz’un ertesi günüdür. Demokrasiye nasıl sahip çıktığımızı ancak bu oylama ile ispat edeceğiz. Bu bilinçle mutlak surette yeni Türkiye için Evet oyunu vermemiz gerekiyor. Bu seçim, bir siyasi partinin seçimi değil, halkın kendisini ve ülkesini geleceğe taşıyacak yeni bir hükümet sistemini seçmesidir. Kararlılık ve azimle yürümek adına inşallah sizlerin doğru kararıyla güçlü bir evetle bu süreci aşacağız.”

 

SİYASETÇİLER VAN'DA NE YAPIYOR?

AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Rasim Aslan ise seçim çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti. Aslan, "AK Parti İpekyolu Teşkilatı olarak kadın kollarımız, gençlik kollarımız ve encümenlerimiz ile birlikte gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Mahalle başkanlarımızla birlikte toplantı düzenleyerek halkımıza Cumhurbaşkanlığı sistemini anlatmak için gitmediğimiz yer kalmadı. Çalışmalarımız üst seviyede devam ediyor. Halkımız şu an tavrını net bir şekilde ortaya koyuyor. Ben Van'ın evet noktasında çok güçlü olacağına inanıyorum. Bugün bizim için çok özel bir gün çünkü bugün İpekyolu teşkilatı olarak 30 tane köyümüzde referandum çalışmalarımız devam ediyor.  Allah’ın izniyle 16 Nisan’da yeni bir tarih yazılacaktır. Bu duygu ve düşüncelerimizle Sayın Bakanımıza ve sizlere hürmetlerimizi sunuyor teşekkür ediyorum ”diyerek sözlerine son verdi.

 

Gerçekleşen ziyarette halkın talep ve sıkıntılarını dinleyen Çiftçi, mevcut sorunlar ve yapılması gerekenler konusunda talimatlar vererek sorun ve ihtiyaçların en kısa sürede giderileceği sözünü verdi. Çiftçi son olarak esnaf ziyaretinde bulundu.

Editör: TE Bilisim