Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci, Van'daki saldırıya ilişkin, "Teröristlerin hiçbir şekilde başarıya ve emellerine ulaşamayacaklarını bilmelerini istiyoruz." dedi.

 

Bakan Yardımcısı Çiftci, Van Şişli Öğretmenevi'nde düzenlenen bayramlaşma programında, Kurban Bayramı'nda milletin alçakça bir saldırıya uğradığını söyledi. Yaşanan saldırının hiçbir insan ve vicdanın kabul edemeyeceğini belirten Çiftci, vahşi eylemin terörün ne kadar acımasız olduğunu gösterdiğini ifade etti. Saldırıyı nefretle kınadıklarını dile getiren Çiftci, şöyle konuştu:

 

"Teröristlerin hiçbir şekilde başarıya ve emellerine ulaşamayacaklarını bilmelerini istiyoruz. Ne olursa olsun bu aziz millet ve devletimiz birlik ve beraberlik içerisinde bunun üstesinden gelecektir. Van hiçbir zaman bunları hak etmiyor. Ne zaman Van'da güzel şeyler ya da bir gelişme olursa muhakkak ardından bu alçakça saldırılar geliyor. Bu saldırılarla Van'da derin yaraların oluşmasına sebebiyet veriyorlar. Hiç kimsenin endişesi olmasın ki Van halkı ve bu devlet bu terör olaylarının üstesinden gelecektir. Bu gibi olayların bir daha yaşanmamasını diliyorum." Çiftci, olayda zarar gören esnafın yaralarının en kısa zamanda sarılacağını sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilisim