Van Büyükşehir Belediyesi eş başkanları Hatice Çoban ve Bekir Kaya, belediyeye bağlı birimleri gezerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

Büyükşehir Belediyesi eş başkanları Hatice Çoban ve Bekir Kaya, beraberindeki Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Erhan Aksoy ile sabahın erken saatlerinde belediye tarafından yurttaşlara ücretsiz çorba dağıtılan alanları ziyaret ederek, halkla bir araya geldi. Çorba aracından dağıtılan çorbalardan alan Çoban ve Kaya, daha sonra yurttaşlarla sohbet etti. Eş başkanlar Çoban ve Kaya, daha sonra Van Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından Edremit ilçesine bağlı Şabaniye Mahallesi’nde açılan Perperok Kreş Evi’ni ziyaret etti. Kreş hakkında yetkililerden bilgi alan Çoban ve Kaya, daha sonra küçük öğrencilerle bir araya geldi. Öğrenciler tarafından söylenilen şarkılar ile karşılanan Çoban ve Kaya, kreşteki tüm sınıfları tek tek gezerek öğrencilerle yakından ilgilendi.

 

Çoban ve Kaya, ardından belediyeye ait günde bin kişiye ücretsiz yemek dağıtımı yapan aşevini ziyaret etti. Burada belediye aşçılar tarafından karşılanan Çoban ve Kaya, yapılan yemek ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Çoban ve Kaya, son olarak Van Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nı ziyaret etti. İtfaiye Daire Başkanı Osman Acar ve itfaiye personelleri tarafından kapıda karşılanan Çoban ve Kaya, itfaiyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı. İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından alınan yangın malzemeleri ve yapımı tamamlanan spor kompleksi alanını gezen Çoban ve Kaya, daha sonra itfaiyecilerle birlikte yemekte bir araya geldi.

 

Editör: TE Bilisim