Gürpınar Belediyesi tarafından yapılacak olan ''Çocuklar Ölmesin Maça Gelsin'' halı saha futbol turnuvası kuraları çekildi.

 

Turnuvaya 25 takımın katıldığı eleme usulü olacak turnuvanın kura çekimi Gürpınar Belediyesi Meclis toplantı salonunda gerçekleşti.  Kura çekimine Belediye Eş Başkanı Zeki Yıldız, spor komisyonu üyeleri ve takım temsilcileri katıldı. Gençlerle samimi bir ortamda gerçekleşen kura çekiminde gençler turnuva ile ilgili fikirlerini söyleyerek turnuvanın ödülünü de kendileri belirlediler. Kura öncesi bir konuşma yapan Gürpınar Belediyesi Eş Başkanı Zeki Yıldız turnuvanın kurallarından da bahsederek sporcuları bilgilendirdi Belediye Eş Başkan Yıldız sözlerine şöyle devam etti: ''Bu turnuvayı yapmamızdaki amaç mahallelerimizdeki gençlerimizin bir biriyle kaynaşması bir birleriyle bu tür sosyal aktivitelerle yan yana gelmesidir turnuva boyunca biz sizlerden maddi manevi olarak hiç bir şeyi esirgemeyeceğiz sizden tek bir isteğimiz var centilmence kardeşçe bir ortamda maçlarımızı gerçekleştirelim.”

 

Belediye Eş Başkanı Yıldız konuşmasının ardından turnuvaya katılan takımların temsilcileriyle birlikte kura çekerek eşleşmeleri belirlediler.  Turnuva yarın Eş Başkanların yapacağı başlama vuruşuyla başlayacak. 

Editör: TE Bilisim