Van’ın Gürpınar İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Seçkin, onarımları devam eden okullarda incelemelerde bulunarak, “Bir memleketin kalkınmasının olmazsa olmazı eğitimdir” dedi.

 

Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Fatih Söylemez ile ilk olarak Erkaldı İlkokulunu ziyaret eden Müdür İbrahim Seçkin, öğrencilerle bir araya gelerek bir süre sohbet etti. Okul yönetimden bilgiler alan İbrahim Seçkin, buraya yeni yapılacak okul binasının da müjdesini verdi. Daha sonra bakım onarım çalışmalarının yapıldığı Güzelsu İlkokulu ve Bozyiğit Ortaokulunda incelemelerde bulunan Müdür Seçkin, yetkililerden bilgiler aldı. Çalışmaların kısa sürede tamamlanmasını isteyen Seçkin, öğrencilerin en iyi ortamlarda eğitim öğretim görmesi için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

 

Son olarak Parmakkapı İlkokulunu ziyaret eden Seçkin, öğrencilerle bir araya geldi. Geleceğimiz olan çocukların okuyarak devletine, milletine ve ailesine faydalı birer fert olması için çalıştıklarını söyleyen Seçkin, “Bir memleketin kalkınmasının olmazsa olmazı eğitimdir. Bizde yeni atandığımız bu görevi layıkıyla yerine getirmek için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Geniş bir yüz ölçüme sahip ilçemizin en ücra köşesindeki okula dahi giderek, çocuklarımıza en iyi eğitimi veriyoruz, vermeye devam edeceğiz” dedi.

Editör: TE Bilisim