ŞEHRİVAN GÜNCEL: ERDAL ERBAŞ - Türkiye’nin önemli giyim markalarından bir tanesi olan Collezione 90’ınıncı mağazasını Van’da hizmete açtı.

 

Dünyada 32 ülkede 60 mağazası ile hizmet veren, Türkiye’nin de önde gelen giyim mağazalarından bir tanesi olan Collezione, Van’da mağaza açtı. Kaliteli giyim ve yüksek müşteri memnuniyetiyle dünyada adından söz ettiren Collezione, Van’daki mağazasıyla, Türkiye’de 90’ınıncı mağazasını açmış oldu.

 

Vanlı genç girişimciler Eyüp Biner ile İhsan Çakan tarafından hizmete açılan mağazada ilk açılışı olmasına rağmen 17 kişi istihdam ediliyor. Van’ın işlek caddelerinden bir tanesi olan Cumhuriyet Caddesi üzerinde hizmete açılan Collezione, zamanla büyümeyi hedefliyor. Mağaza ile ilgili bilgiler veren işletme sahipleri, Van’da kaliteli hizmet vermek için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.

 

Açılışa; Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Muhittin Aydemir, Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Biner, Van Terziler Konfeksiyoncular Kunduracılar Giyim Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Çetin Karaduman, Gökçenay Grup Yönetim Kurulu Başkanı Bedrettin Gökçenay, Collezione Markası Kurucu Ekrem Akyiğit ve çok sayıda davetli katıldı.

 

 

Editör: TE Bilisim