AK Parti Van Milletvekili Gülşen Orhan Van'da bir dizi ziyarette bulundu. AK Parti Van Milletvekili Gülşen Orhan beraberindeki AK Parti İl Genel Meclis üyeleri Süleyman Temur, Halit Sevgili ve AK Parti Bahçesaray Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Affan Orhan ile birlikte kentte bir dizi ziyarette bulundu.

İlk olarak AK Parti Van İl Parti binasına gelen Orhan, burada Partiyi ziyaret eden vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. Orhan, daha sonra AK Parti Tuşba ve İpekyolu İlçe Başkanlıklarını ziyaret ederek, ilçe başkanları ve teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. Teşkilat üyeleri ile bir süre sohbet den Orhan, artık seçim çalışmalarına başlayacaklarını söyledi.

ORHAN: SÜREÇ GÜNLÜK HAYATI KOLAYLAŞTIRDI

AK Parti Van Milletvekili Gülşen Orhan Van’da çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. Beraberindeki partililer ile birlikte AK Parti Tuşba ve İpekyolu İlçe teşkilatlarını ziyaret eden Orhan, çözüm süreci ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Orhan, “Artık seçim çalışmalarına başlayacağız. Büyükşehir adayımız açıklandı ilçe adaylarımız ise Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yurt dışı ziyaretlerinden ötürü ertelendi. Başbakanımız yurda döner dönmez son çalışmalarını da tamamlayıp ilçe adaylarımızı açıklayacak. Ak Parti'ye inanan onlarca aday adayı içinden neticede her ilçe için bir aday çıkacaktır. Diğer kardeşlerimizle değişik birimlerde alacakları görevlerle seçim çalışmalarımıza devam edeceğiz inşallah. Partimizin Türkiye'nin demokratikleşmesi ve kalkınması için başlattığı reformlar günlük hayatımızı her yeni gün daha da rahatlatmakta ve kolaylaştırmaktadır. Bu yola devam etmek, ülkemizin selameti için her geçen gün daha da hayati önem taşıyor. Başlattığımız 'Çözüm Süreci' halkımızın desteği ve sağduyusu neticesinde sonuca ulaşacaktır. Partimize gönül veren vermeyen tüm vatandaşlarımızın bunu göz ardı etmemesi gerekiyor. “ dedi.

“12 YILDIR YAŞADIĞIMIZ ZORLUKLARA HALKIMIZ ŞAHİT”

12 yıllık iktidar döneminde karşılaştıkları sorunlarla ilgili de bilgiler veren Orhan, “Partimizin 12 yıllık süre boyunca bu icraatları hayata geçirirken nasıl zorluklar yaşadığını halkımız şahitlik etmiştir.. Bunları halen yaşıyoruz. Bütün bu süreçlerde, iktidarımız halkın güvenini boşa çıkarmadan istikrarlı yönetimi devam ettirmiştir.  Bundan sonra da bu bilinç ve destekle devam edecektir Allah'ın izniyle” dedi.

Orhan, İlçe teşkilatları ziyaretinin ardından vali yardımcısı İbrahim Özkan ve geçici olarak Vali yardımcılığı görevinde bulunan Tuşba ilçe kaymakamı Ramazan Kurtyemez’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

Editör: TE Bilisim