Van Bakkallar ve Manavlar Odası, üyelerine eğitim hizmeti sunmak adına Çözüm Temel Lisesi ile protokol imzaladı.

 

Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan Van Bakkallar ve Manavlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsa Berge, üyelerine her anlamda hizmetin en iyisini sunabilmek için çalışmalar yürüttüklerini belirterek, bu kapsamda eğitim hizmetinin de olmazsa olmazlardan olduğunu kaydetti.

 

Toplumun geleceği inşasında eğitimin öneminin büyük olduğunun altını çizen Berge, “Esnaf sanatkarlarımıza eğitim alanında farklı bir ivme katma, eğitim sisteminin yenilenmesi ile esnafımızın da bu anlamda kendisini yenilemesi gerektiği bilincini yerleştirme adına çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu kapsamda, bütün esnaf sanatkarımızın değişim ve dönüşüme hazır olduğunu belirtmek istiyorum. Bizler de oda olarak bu yenilikleri esnaf sanatkarımızın hizmetine sunma adına farkındalık oluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

Odaya bağlı üyelere eğitim hizmeti sunmak için Çözüm Temel Lisesi ile yüzde 30 indirimli bir protokol imzaladıklarının altını çizen Berge, “Ahi Evran geleneğinden gelen ‘Hak ile sabır bileyip bize gelen bizdendir. Akıl ve ahlak ile çalışarak bizi geçen bizdendir’ sözü ile yola çıkarak bizlerde yeni eğitim müfredatına uygun, bilinçli nesiller yetiştirmek adına eğitim sistemindeki bütün yenilikleri esnafımıza sunduk. Bu kapsamda Çözüm Temel Lisesi ile bir protokol yaparak, odamıza bağlı üyelerimizin çocukları buradan yüzde 30’luk bir indirimden faydalanabileceklerdir. Bizler oda olarak yaptığımız protokolün tüm üyelerimize hayırlı olmasını diliyoruz” şeklinde konuştu. 

Editör: TE Bilisim