Van'ın Çaldıran Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dundar, kayyum olarak ilk kez cübbe giyerek nikah kıyarken, genç çiftlere ise 3 çocuk tavsiyesinde bulundu.


Çaldıran Kaymakamlığı bünyesinde çalışan Merve Orhan ile Sadrettin Kaya, davetlilerin katılımıyla nikâh masasına oturdular. Çiftin nikâhını kıymak için ilk defa cübbe giyen Dundar, nikâhın kıyılmasının ardından evlilik cüzdanını gelin Merve Orhan’a teslim etti. Belediye başkan vekili olarak ilk kez nikâh kıydığını dile getiren Dundar, “Bizler Çaldıran halkıyla iç içe girerek kocaman bir aile olduk. Bu çiftin nikâhının kıyılmasıyla birlikte bu mutluluğu hep birlikte yaşıyoruz. Evliliğe ilk adımı atan Merve Orhan ve Sadrettin Kaya çiftine ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.
 

“MUTLULUĞUMUZ İKİYE KATLANDI”

Dundar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 3 çocuk tavsiyesini de hatırlatarak çifte saadetler diledi. Merve Orhan ile Sadrettin Kaya çifti ise, Belediye Başkan Vekili Tekin Dundar’ın kıydığı ilk nikâhın kendilerine isabet etmesinin büyük şans olduğunu belirterek, “Her yerde nikâhlar kıyılıyor, ama belediye başkan vekili tarafından nikâhımızın kıyılması, mutluluğumuza mutluluk kattı” dediler. Nikâh törenine belediye başkan yardımcıları Alp Şevket Aksoy ve Kamil Değirmenci ile gelin ve damadın ailesi, arkadaşları ve belediye çalışanları katıldı. Törenin ardından nikâh şekeri dağıtıldı. 

Editör: TE Bilisim