Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Grup Toplantısı'nda gündeme ilişkin açıklamalarda bulunuyor.

"TEK HANELİ RAKAMLARA ULAŞACAĞIZ"
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, enflasyon ve faizin tek haneye düşeceğini belirterek, "Ekonomiyle ilgili 'çökerttik, battı, bitti' dediler. Ne oldu? Bitti mi? Battı mı? Biz küllerimizden nasıl tarihte ayağa kalktıysak şimdi yine aynı şekilde ayağa kalktık ve yola devam ediyoruz. Görüldüğü gibi faiz, sürekli olarak iniyor. Enflasyon aynı şekilde geriliyor. En yakın zamanda inşallah enflasyonda da tek haneli rakamlara ulaşacağız. Faizde de aynı şekilde ulaşacağız. Bunu başaracağız ki ekonomi rayına oturmuş olsun. Hiç bundan endişeniz olmasın bu olacak." dedi.


 

"CEVABINI VERECEĞİZ"
 

Ayrıca Erdoğan, "Elbette densizlik düzeyine varan söz ve davranışlara ilgili arkadaşlarımız gerekli cevabı veriyorlar, verecekler. Ama biz tüm vaktimizi, enerjimizi ve konsantrasyonumuzu ülkemizi bu fırtınadan sağsalim bir şekilde çıkarmak için çalışıyoruz." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;

Erdoğan, "İstanbul Havalimanı nisan ayından itibaren 41 milyon yolcu kullandı.

Cumhuriyete birilerinin yaptığı gibi özenti kokan saçmalıklarla değil, hizmetler kazandırarak layık olunur. Bizim en büyük hizmetlerimiz bunlardır. 2023 hedeflerimize sıkı sıkıya bağlıyız.

Üç- beş terör eylemiyle ülkenin hizaya sokulduğu günler artık geride kaldı.

Eksiklerimiz, hatalarımız oluşmuştur, ama içten pazarlığımız olmadı. Biz sadece milletimize tabi olduk.

Türkiye'yi Suriye Irak gibi yapacaklarını sananlara cevabımızı inlerine girerek verdik.

Türkiye yeni bir İstiklal Harbi veriyor ve hamdolsun zafere doğru adım adım yürüyor. Densizlik düzeyindeki söz ve davranışlarla ilgili arkadaşlar gerekli cevabı veriyor.

Editör: TE Bilisim