Uzun yıllardır Van'da çeşitli görevler yürüten ve Van'da önemli işlerde yer alan Ferit Dağdeviren Van'dan ayrıldı. Son olarak Vali Münir Karaloğlu döneminde Van İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği yapan Dağdeviren, Van'ın büyükşehir olmasından sonra memleketi Ş.Urfa'ya döndü...

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Genel Müdürü (ŞUSKİ) olarak atanan Dağdeviren'in uzun bir süredir göreve başlayacağı konuşuluyordu. Aslen Şanlıurfalı olan Dağdeviren, Van İl Özel İdaresi genel sekreterliğini yürütüyordu. Van'ın Büyükşehir olmasından sonra Tuşba Belediyesi'nde kısa süreli olarak görev yapan Dağdeviren, daha sonra memleketi ŞanlıUrfa'ya geri döndü.

FERİT DAĞDEVİREN KİMDİR?

Ferit Dağdeviren 1969 Şanlıurfa doğumlu. İnşaat Yüksek Mühendisi olan Dağdeviren, 2003-2007 yıllarında Köy Hizmetleri İl Müdürlüğü, Özel İdaresi İl Genel Sekreterliği Yardımcılığı ve Organize Sanayi Bölge Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yaptı. Sağlık Bakanlığı İnşaat ve Onarım Daire Başkan Yardımcılığı görevi de yapan Ferit Dağdeviren, evli ve 3 çocuk babası.

Editör: TE Bilisim