Van Dalış Okulu ve Ermenistan’dan gelen dalgıçlar Van Büyükşehir Belediyesinin Başlatmış olduğu “Van Gölü Nefesimizdir” kampanyasına destek verdi. Van Gölü’nün derinliklerine inen dalgıçlar, dalış sırasında duyarsız kalmayıp gördükleri çöpleri topladı.

Van Büyükşehir Belediyesi’nin başlatmış olduğu ‘Van Gölü Nefesimizdir’ kampanyasına destekler büyüyor. Van Dalış Okulundan Dalış Eğitmeni Serkan Ök ve Su altı Görüntü Yönetmeni Tahsin Ceylan’ın Van Gölünün Sırları projesi sonrasında Ermenistan’dan Van’a gelen 10 dalgıç Van Büyükşehir Belediyesinin Başlatmış olduğu “Van Gölü Nefesimizdir “ kampanyasına destek verdi. Dalgıçlar, Van Gölü kirliliğine dikkat çekmek için üzerinde yazılı “Van Gölü Nefesimizdir” pankartı açarak Türkçe ve Ermenice “Van Gölü Nefesimizdir” sloganı attı.

Daha sonra gölün derinliklerine inen dalgıçlar dalış sırasında duyarsız kalmayıp gördükleri çöpleri topladı. Dalgıçlar Göl altında “Van Gölü Nefesimizdir” pankartını açtı. Toplatılan çöpler gölden çıkartılarak çöpe atıldı.

Editör: TE Bilisim