Din-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Adli, Almanya, Hollanda ve bazı Batı ülkelerinin faşist ve ırkçı politikalarını kınayarak, referandum kararlarının ise ‘evet’ olduğunu bir kez daha yeniledi.

 

Din-Bir-Sen Van Şubesini ziyaret eden Yusuf Adli, ülkemizin güçlenip dirilişe geçtiğinden dolayı bazılarının rahatsız olduğunu ve engellemeye çalıştığını söyledi. Adli, “Artık Türkiye'ye söz geçiremeyeceklerini anladılar. Türkiye’nin dirilişinin önünde duramayacaklarını anladılar. Evet çıkarsa Türkiye'nin üzerindeki vesayetlerinin tamamen biteceğine inandılar. Bundan dolayı rahatsızlar, bundan dolayı kudurdular, bundan dolayı itleri ile atları ile birlikte vatandaşlarımıza saldırıyorlar. Bizler milli irademize sahip çıkacağız, evet demekle bir kez daha haklı olduğumuzu gördük. Dirilişe geçmiş ülkemizi ‘evet’ diyerek, birlikte inşa edeceğiz” dedi.

 

Din-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Adli, Emperyalizmin vahşi ve cani politikalarından dolayı milyonlarca masun insanın öldürüldüğünü de belirterek, “Milyonlarca insan mülteci oldu. Bu zulümlere ve katliamlara sadece ülkemizden ses çıkıyor. Mazlum mültecilere sadece Türkiye sahip çıkıyor. Bütün dünya, Türkiye’nin gücünü görmeye başladı. Türkiye’nin mazlumların yanında yer alması, onlara destek çıkması, İslam ülkelerinin sevgisini kazanması Batı’yı korkutuyor ve ürkütüyor. Almanya, Hollanda ve Danimarka’nın ırkçı ve faşist uygulamalarının sebebi bundan kaynaklanıyor. Türkiye güçlenip dirilişe geçmesinden rahatsızlar, engellemeye çalışıyorlar. Sözde insan hak ve hürriyetleri kurucusu olduğunu sanan bu ırkçı ve faşist ülkelerin Türkiye’ye uyguladıkları tutumlarını şiddet ve nefretle kınıyorum. Bizleri yolumuzdan saptıramazlar, bizleri inandığımız davamızdan alıkoyamazlar, bizleri bölemezler. Çünkü biz biliyoruz ki mesele İslam meselesidir, biz biliyoruz ki mesele vatan meselesidir, biz biliyoruz ki mesele bayrak meselesidir, biz biliyoruz ki mesele devlet, millet, birlik ve kardeşlik meselesidir. Bundan dolayı inancımız, vatanımız, bayrağımız, devletimiz, birliğimiz, kardeşliğimiz ve Türkiye’nin dirilişi için Din-Bir-Sen olarak evet diyoruz, bütün vatandaşlarımızı da evet demeye davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim