Van Valiliği’ne bağlı görev alan 691 muhtarın maaş ödemelerinin DenizBank şubelerinden yapılması konusunda YİKOB ile anlaşma sağlayan banka, muhtarlar ile hayata geçirdiği iş birlikleri ve sunduğu avantajlar ile de Van halkına öncelikli bankacılığın hizmetini sunuyor.

Türkiye’nin her köşesine yaygın 749 şubesinin yaklaşık 400’ünde tarım bankacılığı hizmeti veren ve bunu tarıma özel 1000 kişilik uzman ekiple gerçekleştiren DenizBank, hayata geçirdiği iş birlikleri ile tarımsal üretime destek ve önderlik yapan muhtarlar başta olmak üzere sağladığı nitelikli hizmetin yelpazesini genişletiyor.

Banka bu kapsamda, Van Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) ile bölge muhtarlarının iyi hizmet ve avantajlardan yararlanmasına adına anlaşma gerçekleştirdi. 01 Ağustos 2019 tarihinde yapılan iş birliği toplantısına DenizBank Van Kazımkarabekir Şube Müdürü Mehmet Hüseyin ŞENTÜRK, YİKOB İdari İşler Mali Müdürü Metin Şipal, YİKOB Yatırım İzleme Müdürü İbrahim Yaşin, Denizbank Tarım Bölge Sorumlusu Mehmet DİNÇSOY, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Teşkilat Başkanı Azat ERDEMİR, Doğu Anadolu Muhtarlar Federasyonu Kadın Kolları Başkanı Leyla TANRITANIR davet edilen muhtarlar ve davetliler katıldı. Toplantıda DenizBank’ın muhataralara verdiği destek ve bu alandaki hizmetleri de ele alındı.

“Gayemiz, muhtarlarımızın tüm ihtiyaçlarına etkili çözümler üretebilmek”

Konuya ilişkin açıklamada bulunan DenizBank Van Kazımkarabekir Şube Müdürü Mehmet Hüseyin ŞENTÜRK muhataralara daha fazla destek olmak amacıyla geliştirilen iş birliğinin mutluluk verici olduğunu söylerken, şöyle devam etti; “Tarım sektörünü en fazla destekleyen lider özel bankası olarak üreticilerimiz ile kurduğumuz ilişkinin baş mimarları olan muhtarlarımız ile gönül birliğini büyüterek, onlara her alanda destek olmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Türkiye’de ilk olarak bugün Van Valiliğimizin Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı iş birliğinde imza attığımız anlaşma ile yöre halkına sunduğumuz hizmetlere bir yenisini ekliyoruz. Yöre halkına verilen her desteğin ülkemizin geleceğine yapılan yatırım olduğu bilinci ile çalışmalarımıza devam edeceğiz”.

Editör: TE Bilisim