ŞEHRİVAN - Van'da, enerji nakil hatlarında bakım, onarım ve nakil hatlarının altındaki trafoların çıkarılması nedeniyle elektrik kesintisine gidileceği bildirildi.

 

Vangölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (VEDAŞ) Van İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 26 ve 27 Mart günlerinde 08:00-12:00 saatlerinde bakım - onarım çalışması nedeniyle, Erciş merkez ve köyleri ile Muradiye köylerinde programlı elektrik kesintisi olacağı bildirildi.

 

Açıklamada ayrıca, “26 Mart tarihinde 08:00-16:00 saatleri arasında enerji nakil hatlarının altındaki trafoların çıkartılma çalışması nedeniyle; Seyit Fehim Arvasi Mahallesi, Cevdet Paşa Mahallesi, Erek Meydanı, Hanikoğlu Caddesi, Selçuklu Caddesi, Hacıbekir Caddesi, Şabaniye Mahallesi ve Hacıbekir Mahallesi’nde programlı elektrik kesintisi olacaktır. 27 Mart tarihinde 08:00-16:00 saatleri arasında enerji nakil hatlarının altındaki trafoların çıkartılma çalışması nedeniyle; Şabaniye Mahallesi, Halilağa Mahallesi, İkinisan Caddesi, Stadyum Caddesi ve Cevdet Paşa Mahallesi’nde programlı elektrik kesintisi olacaktır” denildi.

 

VEDAŞ tarafından yapılan açıklamada 27 Mart tarihinde 07:00-16:00 saatlerinde 477 hawk iletken montaj çalışması nedeniyle, Cevdet Paşa Mahallesi, Halilağa Mahallesi ve İkinisan Caddesi’nde, 28 Mart tarihinde ise 07:00-16:00 saatleri arasında 477 hawk iletken montaj çalışması nedeniyle, Şabaniye Mahallesi, Hacıbekir Mahallesi, Doğu Caddesi, Eski Edremit Yolu ve Süphan Mahallesi’nde programlı elektrik olacağı bildirildi.

Editör: TE Bilisim