ŞEHRİVAN GÜNCEL: ERDAL ERBAŞ - Vanlıların şehrin karmaşasından, sakin bir kafayla kahvaltı yapabileceği Diyar-ı Kahvaltı hizmete açıldı.

 

Kahvaltısı ile meşhur olan Van’da yeni kahvaltı mekanları açılmaya devam ediyor. Son olarak şehrin karmaşasından uzak Kale Yolu üzerinden hizmete açılan Diyar-ı Kahvaltı salonu, Vanlıların nezih ve sakin mekanda kahvaltı yapmasına olanak sağlıyor.

 

Daha önce Hakkari’de şubesi bulunan Diyar-ı Kahvaltı dışında Ankara’da da kahvaltı mekanı bulunuyor. Vanlılara kahvaltı hizmeti veren Diyar-ı Kahvaltı misafirlerini bekliyor.

 

 

7 KİŞİ İSTİHDAM EDİLİYOR

Mekanın açılışı sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan işadamı Diyar-ı Kahvaltı sahibi Musa Yiğit şunları söyledi:

 

 

“İlk etapta burada 7 kişi istihdam ediyoruz. İleri de bu sayıyı daha da artıracağız. Şehir merkezinden uzak insanların kahvaltı yapabileceği bir yer gerekiyordu. Bizde burayı uygun gördük. Vanlılar rahatlıkla buraya gelip kahvaltı yapacak, çocukları oyun oynayabilecek ve özellikle araçlarını park edebilecekleri bir park sorunu olmayacak. Bu bizim için önemli bir avantaj. Bir şey daha var. İnsanlar kahvaltı yapmaya geldiğinde kimse kimsenin kolundan çekmeyecek.”

 

 

YİĞİT: YENİ MEKANLARDA OLACAK

Açtıkları mekanın yanı sıra Van’da bir noktada daha mekan açmak istediklerini söyleyen Yiğit, “Şu anda bizim Ankara’da bir mekanımız var. Daha önce Hakkari ilinde yerimiz vardı. Orayı kapattık. Van’da burası dışında Edremit gibi bir yerde bahçeli daha ferah bir yerde de mekan açmayı düşünüyoruz. Bunu bize zaman gösterecek. Ancak dediğim gibi buradaki mekanımız çok güzel bir mekan. İnsanlar istedikleri gibi burada rahat edebilecekler. Bu yüzden de Van halkını mekanımıza gelmeye ve kahvaltı yapmaya davet ediyoruz.” İfadelerini kullandı.

 

 

Yiğit son olarak mekanda yöresel kahvaltı ürünleriyle hizmet verdiklerini sözlerine ekledi.

 

 

Editör: TE Bilisim