Kenttin önemli kafe ve kahve mekanlarından biri olan Kahve Diyarı basın mensuplarıyla iftarda bir araya geldi.

 

Geçtiğimiz yılın Şubat ayından Vanlıların hizmetine açılan ve yoğun bir şekilde ziyaretçilerini ağırlayan Kahve Diyarı Van’da yerel ve ulusal yayın yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi. Ramazan ayı sebebiyle iftar sofrasında basın mensuplarıyla bir araya gelen Kahve Diyarı Müdürü Azat Işık, açıldıkları günden bu yana her zaman basın mensuplarının desteğini aldıklarını ifade etti.

 

IŞIK: BASIN BİZİM İÇİN ÖNEM ARZ EDİYOR

Işık açılan iftarların ardından yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi: “Bu mekânı açtığımız günden bugüne basının bize karşı ciddi bir ilgisini gördük. Burayı açtığımız günden bugüne kadar Kahve Diyarı olarak Van’a ilk markayı biz getirdik. Bununda tabi ki mutluluğunu yaşıyoruz. Bugünde yine kahve diyarı olarak bir ilki başardık ve sizleri burada ağırladık. Bundan dolayı çok mutlu ve gururluyuz. Bizce basın hiçbir zaman yalnız bırakılmamalı, basın her zaman hatırlanmalıdır. Çünkü basın Van’ın çok önemli bir yerinde yer alıyor bu yüzden de en önemli meselesi ve kişileridir. Biz Van Kahve Diyarı olarak da üzerime düşen her şeyi yapmaya hazırız. Bu konuda hiçbir fedakârlıktan kaçınmayız. Biz bu mekânı Van’a kazandırdığımız zaman basın mensuplarının çok büyük bir ilgisini gördük. Görmeye de devam ediyoruz. Bu anlamda hepinize teşekkür ediyorum. Sizlerin bizi kırmadığını ve davetimize icabet ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyoruz.”

 

VATANDAŞIN İLK DURAĞI, KAHVE DİYARI

Geçtiğimiz yılın Şubat ayında Vanlılara hizmet vermek için açılan Kahve Diyarı Türkiye’deki 120’nci şubesini bu şekilde Van’da açmıştı. Plus şube özelliği taşıyan Van Kahve Diyarı şubesi 52 kişiyle hizmet veriyor. Yaklaşık 200 adet sıcak soğuk yiyecekle Vanlılara hizmet veren Kahve Diyarı ramazan ayından kurduğu ramazan sofraları, nezih ortamı ve güler yüzlü müşteri memnuniyeti vatandaşlar tarafından da ilgi görüyor. Van’ın en önemli mekânlarından olan ve Van’a katkı sunan Kahve Diyarı ayrıca tüm şubeler arasında 5’inci sırada yer alıyor. Halka iyi hizmet sununa mekân Vanlıların ilk durağı olmakla birlikte özel günlerde de farklılığını ortaya koyuyor. Van ile birlikte Türkiye genelinde 135 şubeye sahip Kahve Diyarı ilk mekânı ise 9 yıl önce İzmir’de açması ile başladı. İzmir’de başlayan Kahve Diyarı serüveni şimdi ise hemen hemen tüm Türkiye’ye en iyi hizmeti veriyor.


ŞEHRİVAN HABER – ÖNDER ALTINAL

Editör: TE Bilisim