İpekyolu ilçesindeki Doğa Koleji’nde İngilizce öğretmeni Merve Aşan Budak’ın hazırladığı yılsonu etkinliğinde öğrenciler, bir ay boyunca katılacakları gösteri için hazırlık yaptı.

Okul yönetiminin de desteğiyle yoğun bir hazırlık dönemi geçiren öğrenciler, İngilizce öğretmenlerinin eşliğinde hazırladıkları İngilizce drama, dans, talent show gösterilerini sahneledi.

Okulun çok amaçlı salonunda düzenlenen etkinliğe katılan veliler, öğrencilerin hazırladığı gösteriyi beğeniyle izledi. Eğlenceli anların yaşandığı etkinlikte, öğrenciler performanslarıyla büyük alkış aldı. Etkinliği düzenlenen İngilizce öğretmeni Aşan, 2018-2019 eğitim öğretim yılının son günlerinde böyle bir etkinlik organize etmeye karar verdiklerini söyledi.

Okul yönetiminin de desteğiyle bir ay boyunca öğrencileriyle gösteriler için hazırlandıklarını ifade eden Aşan, “Çok güzel bir etkinlik oldu. Öğrencilerimin hepsini kutluyorum. Çok başarılı gösteriler sundular. Coşkulu bir etkinlikle bir eğitim öğretim yılını geride bıraktık. Velilerimiz de etkinliğe yoğun ilgi gösteri. Hepsine teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Etkinliği izleyen veliler de, öğrencilerin çok başarılı gösteriler sunduğunu belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim