Gürpınar Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Osman Doğramacı, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

Kaymakam Doğramacı mesajında, gelecek nesillerin yetişmesinde, olgunlaşmasında, fikir ve irfan sahibi olmalarında hayati bir rolü olan öğretmenlerin "24 Kasım Öğretmenler Günü"nü kutladığını belirtti.

 

Doğramacı, mesajında şunları ifade etti: "Önce kalpleri imar ve inşa eden sonra akla hitap eden öğretmenlerimizin emekleri ve özverileri sayesinde milletimiz kutlu yürüyüşünü azimle sürdürmektedir. Çağın istikametini doğru okuyacak nesiller öğretmenlerimizin elinden çıkmakta ve memleketimizin farklılıklarının nasıl büyük bir zenginlik olduğunu öğrencilerimize en iyi öğretmenlerimiz aktarmaktadır. Bizler de donanımlı ve ahlaklı nesillerin yetişmesi için eğitim alanında projeler geliştirerek, ilim yolunda öğretmenlerimizin yanında oluyoruz. Bu vesileyle ülkemizin her köşesinde büyük fedakarlık örneği sergileyen, özverileriyle gönüllerimizde müstesna yer edinen ve milletimizin geleceğini ilmek ilmek ören öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum." Dedi.

Editör: TE Bilisim