ŞEHRİVAN HABER:   TÜRKONFED yürütme kurulu, DOĞUSİFED ve Dostluk Grubu İş İnsanlarının ev sahipliğinde 4 Ekim’de Van’da buluşuyor. TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan ve yürütme kurulu üyeleri Van iş dünyası ile bir araya gelerek, bölge ekonomisine değer yaratacak yeni işbirliklerini de ele alacak.  

Bölge ekonomisi ve kalkınmasına destek vermek amacıyla Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) yürütme kurulu toplantısı, 4 Ekim’de, DOĞUSİFED ev sahipliğinde Van’da gerçekleşecek. TÜRKONFED’in yeni dönem stratejilerinin belirleneceği yürütme kurulu toplantısı öncesinde DOĞUSİFED ve Dostluk Grubu İş İnsanları ev sahipliğinde “İş İnsanları Buluşması” düzenlenecek. TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan ve yürütme kurulu üyeleri, Vanlı iş insanları ile bir araya gelerek bölgenin sorunlarını ele alırken, bölge ve ülke ekonomisine değer yaratacak yeni işbirliği fırsatları da konuşulacak.

TÜRKONFED, TÜSİAD, Dostluk Grubu İş İnsanları ve DOĞUSİFED ortaklığında düzenlenecek “İş İnsanları Buluşması” basına açık gerçekleştirilecek. Toplantının açılış konuşmaları TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Simone Kaslowski, VAN Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, DOĞUSİFED Yönetim Kurulu Başkanı Suat Çiftçi ve Dostluk Grubu İş İnsanları Başkanı Mehmet Avcı tarafından yapılacak. 

Editör: TE Bilisim