VANSAMED, başta kendi üyeleri olmak üzere Van’da sağlık sektöründe çalışanlarla Edremit Su Sporları Merkezi’nde ‘Bahar Şenliği’ düzenledi. Öğle yemeğiyle başlayan şenlikler renkli görüntülere sahne oldu. Etkinliğin açılış konuşmasını yapan VANSAMED Başkanı Dr. Deniz Bulut, zor bir sektörde çalışan üyelerinin bir günlük de olsa iş stresinden kurtulmak için böyle bir etkinlik yaptıklarını söyledi.

DEPREM PSİKOLOJİSİNİ ATIYORLAR

Üyelerinin insanları iyileştirmek gibi önemli bir meslekte çalıştığını aktaran Bulut, “Van’da görev yapan arkadaşlarımız depremden dolayı çok zor şartlarda çalıştı. Arkadaşlarımız yeni yeni diğer illerdeki meslektaşları gibi normal şartlarda çalışmaya başladı. Ancak depremin üzerimizde oluşturduğu tahribat halen tamamıyla bitmiş değil. Bizde o yüzden hem arkadaşlarımızın morallerinin daha da düzeltmek hem de birbiri arasındaki muhabbeti artırmak için böyle bir etkinlik düzenlemeye karar verdik.” Dedi

Konuşmaların ardından programa aileleriyle katılan sağlık çalışanları, halat çekme yarışması, yumurta yarışması, çuval yarışması, kano yarışması gibi yarışmalarla hem stres attı hem de gönüllerince eğlendi. 

 

 

Editör: TE Bilisim