Dostlar Et ve Tavuk Pazarı hizmetine açıldı. 1960 yılından bu yana Vanlılara hizmet veren Dostlar Kasabı yeni yeriyle Vanlılara daha iyi bir hizmet veriyor.

 

12 yaşından bu yana kasaplık yapan Kasap Hüseyin, geçtiğimiz günlerde yeni kasap dükkanını açtı. Babasının ve dedesinin kasaplıkla uğraştığını belirten, Kasap Hüseyin 1960 yılından bu yana Vanlılara hizmet verdiğini söyledi. Konuyla ilgili gazetemize konuşan Kasap Hüseyin şu ifadelere yer verdi: “12 yaşımdan beridir kasaplık yapıyorum. Dostlar Kasabı olarak 1960 yılından bu yana Vanlılara hizmet ediyoruz. Daha önce başka bir yerde kasaplık yapıyordum. Ancak şimdi yeni yerimizde kendimize özgü ve halkımıza daha iyi hizmet vermek istiyoruz. Dükkanımızda yer alan tüm ürünler taze ve kesinlikle helal kesimdir. Kasabımızda kırmızı ve beyaz et satışları ile hizmet veriyoruz.”

 

KASAPLIĞIN YANI SIRA YEMEK HİZMETİ VERİLİYOR

Özellikle Ramazan ayında yaptıkları yemeklerle de tanının Kasap Hüseyin yaptıkları yemekler hakkında da bilgiler verdi. Kasap Hüseyin, “Dostlar kasabı olarak yapmış olduğumuz satışların yanı sıra ayrıca birçok yemekte yapmaktayız. Tava, güveç, lahmacun gibi yemeklerin iç harcını burada hazırladıktan sonra bu yemeklerimizi fırına atıyoruz. Özellikle ramazan aylarında yemeklerimiz hazır olduktan sonra müşterilerimiz yemeklerini buradan alıyor ve afiyetle yiyorlar. Dostlar kasabı olarak yıllardır bu geleneğimizi sürdürüyoruz ve sürdürmeye devam edeceğiz. Bu ramazanda da yapmış olduğumuz leziz yemeklerimizi halkımıza sunuyoruz.” Dedi.


ŞEHRİVAN ÖZEL – ÖNDER ALTINAL

Editör: TE Bilisim