Van Ticaret ve Sanayi Odası seçimi kapsamında aday olan EDH Üyeleri Necdet Takva öncülüğünde çalışmalarına devam ediyor.

 

Ekonomide Değişim Hareketi 7 Nisan günü yapılacak olan Van Ticaret ve Sanayi Odası seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. EDH Üyeleri Necdet Takva öncülüğünde kent esnaflarını ziyaret etti.

 

Çarşı Merkezde bulunan birçok esnafı ziyaret eden EDH Üyeleri seçim çalışmaları kapsamında esnaf ile bire bir görüşerek Van Ticaret ve Sanayi Odası seçimi için destek istedi.

 

Ziyaret edilen Esnaf, ’’EDH Üyelerinin çalışmalarını takip ettiklerini ve takdir ile karşıladıklarını dile getirdiler. Van Ticaret ve Sanayi Odası’nın çalışmalarından memnunuz. Bu memnuniyetimiz ile birlikte EDH’nin Van Ticaret ve Sanayi Odası’na, Kente ve Ekonomi’ye ciddi katkı sundukları çalışmalar yürüttüklerini görüyoruz. Bu istikrarın devam etmesini istiyoruz’’ dediler.

 

Esnafın bu isteğine karşılık EDH Üyeleri, ‘’Destekleriniz bizimle beraber olduğu sürece kent olarak başaramayacağımız, üstesinden gelemeyeceğimiz sorun yoktur. Bizler kentin gelişmesi adına çalışmalarımıza devam edeceğiz’’ dedi. 

Editör: TE Bilisim