Adalet ve Kalkınma Partisi Ak Parti Edremit ilçe belediye başkan adayı Avukat İsmail Say'ın girişimleri sonucunda  22 Mart Cuma günü Saat 18:30’da Nur Tatar Spor Salonunda 7'den 70'e herkesin sevdiği beğenerek izlediği ve Türkiye'nin yakından tanıdığı  İlahiyatçı Prof.Dr. Nihat Hatipoğlu düzenleyeceği söyleşi programı ile gönüllüleri feth edecek.  

Ak Parti Edremit ilçe belediye başkan adayı Avukat İsmail Say, Cuma günü Nur Tatar Spor salonunda gerçekleştirilecek olan söyleşiye tüm Van halkını davet etti.

Hatipoğlu'nun "Hasbihal Zamanı"   söyleşi programında Edremit halkı ve partililerle bir araya geleceğini ifade eden Adalet ve Kalkınma Partisi Ak Parti Edremit İlçe Belediye Başkan Adayı Avukat İsmail Say, "Yaptığı güzel programlarla ve   söyleşilerle 7’den 70’e herkesin sevgisini kazanan İlahiyatçı Prof.Dr. Nihat Hatipoğlu'nu  halkımızla buluşturuyoruz. Bu güzel ve anlamlı program Cuma günü saat 18:30'da Edremit İlçemizde bulunan Nur Tatar Kapalı Spor Salonu'nda yapacağımız söyleşi programımız tüm halkımıza açık ve ücretsiz olduğunu dile getirerek, tüm halkımız davetlidir ve herkesi bekliyorum. Dedi.

Editör: TE Bilisim