ŞEHRİVAN HABER MERKEZİ: Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, sosyal medya da bir kullanıcının Edremit sahillerinin kirliliğine dikkat çekmek amacıyla yaptığı paylaşıma sert şekilde tepki gösterdi. 

Sosyal medya üzerinden Edremit sahillerinin kirlilik içerisinde yer aldığını yansıtan bir karenin Edremit Kent Meydanı sahili ile kıyaslandığı bir paylaşım üzerine Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, sert bir dille cevap verdi. 

“İKİNCİ FOTOĞRAFI KAÇ DEFA PAYLAŞTINIZ?”

Sosyal medya da paylaşım yapan kullanıcı Edremit Belediye Başkanı İsmail Say’ı etiketleyerek şu ifadelere yer verdi: “Edremit'ti hep birinci fotoğrafta olduğu gibi gösteren ve bu algıyı insanlara aşılayan Sn @ismailssay ikinci fotoğrafı kaç defa paylaştınız? Hep Edremit kent meydanını görmek istemiyorsanız çıkın sahillerinizi gezin!” dedi.

“VAN GÖLÜ’NÜ BEN KİRLETMEDİM, SİZ KİRLETMİŞ OLABİLİRSİNİZ AMA BEN KİRLETMEDİM”

Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, kullanıcının paylaşımına sert bir dille yanıtlayarak şunları kaydetti: “Kim olduğunuzu ve bu tweeti hangi amaçla yazdığınızı bilmiyorum. Ancak çokta iyiniyetli olmadığınız ortada, Şöyle ki; Van Gölü’nü ben kirletmedim, siz kirletmiş olabilirsiniz ama ben kirletmedim. Roma’yı da ben yakmadım. Vangölü kırk yıldır kirleniyor, Van Gölü’nün kirlenmesi elbette ki acı bir şeydir. Ancak; gerek belediye başkanı olmadan önce ve gerekse belediye başkanı olduktan sonra Van ve Van Gölü için, Çevre için verdiğim mücadele ortadadır. Van Gölü Koruma kanunundan, Edremit Kanalizasyon işine kadar onlarca iş yaptık” dedi.

SAY: ÇAMUR VE İFTİRA ATMAYALIM

Edremit Belediyesi olarak yaptıkları çalışmaların ortada olduğunu vurgulayan Başkan Say, sözlerini şöyle sürdürdü: “Eğer bir Robot değilsen eminim ki bu yazdıklarına sende inanmıyorsun. Son bir yıllık belediye döneminde Van ve çevre için yaptığımız faaliyetlerin özeti bile 248 sayfa tutuyor vaktiniz, yüreğiniz ve vicdanınız varsa buyurun çay kahve eşliğinde anlatalım. Ha yok. Ben ya da biz böyle iyiyiz buradan çamur atarız diyorsanız kusura bakmayın o çamur tutmaz. Amacınız üzüm yemekse baş üstüne yok amacınız bağcıyı dövmekse Yanlış bağdasınız söyleyeyim. Van ve Van Gölü’nün kirlenmesi ile uğraştığımız kadar sosyal medyayı kirletenlerle de. Vaktimiz ve enerjimiz var merak etmeyin. Madem isminiz Van tanıtım buyurun tanıtalım ama çamur ve iftira atmayalım. 40 yıldır Edremit ve Vangölü için yapılmayan şeyleri yapan yarı deli birine bunları söylemeyin kimse inanmaz” dedi.

Editör: TE Bilisim