Van’ın Edremit Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli tarafından Süphan Mahallesi’nde yaptırılan ilçenin ilk ‘Kültür Merkezi’ tamamlandı.

 

Edremit’te başlattığı değişim ve dönüşüm projeleriyle Türkiye gündemine oturan ve tüm kesimlerden de takdir toplayan Edremit Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli, ilçenin ilk kültür merkezini de hayata geçiriyor. Sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında ilçeye modern kültür merkezi kazandıran Çiçekli, bu müjdeyi de vatandaşlarla paylaştı.

 

“HER MAHALLEYE KÜLTÜR VE AİLE DESTEK MERKEZİ”

İlçedeki her mahalleye bu merkezleri kazandırmayı hedefleyen Çiçekli, Süphan Mahallesi’nde yapılan çok amaçlı kültür ve aile destek merkezi içerisinde çeşitli etkinlilerin yapılacağı alanlar bulunduğunu da kaydetti. Atıf Çiçekli, "3 aydır sizlere harika bir kültür ve aile destek merkezi yapmak için sessiz sedasız çalışıyoruz. Yakında açılışını yapacağız. Kültür merkezimizde 300 kişilik konferans salonu, 200 kişilik sinema ve tiyatro salonu, etüt salonları, kütüphane, kurs odaları ve ahşap atölyesi yer alacak. Her hafta bir açılışla hizmetlerimizi tanıtmaya devam edeceğiz. Her şeyi, bu ümmetin hak ettiği hizmet seviyesine gelmesi için yapıyoruz. Rabbim hesap günü sizleri bizden razı kılsın. Ufak rötuşlarımız da bitmek üzeredir. Yakında hep beraber açılışını gerçekleştireceğiz inşallah. Amacımız her mahallemize en az bir aile destek merkezi açmak ve merkezi yerlere de kültür merkezi açmaktır. Süphan Kültür Merkezi haricinde 2 tane daha kültür merkezi yapmayı hedefliyoruz. Şimdiden hayırlı olsun” dedi.

Editör: TE Bilisim