Edremit Belediye Başkan Vekili ve ilçe kaymakamı Atıf Çiçekli’nin büyük emek harcayarak hazırladığı ‘Sahil Kordonu’ projesi mahkemelik oldu.

Geçtiğimiz günlerde gazetemiz tarafından da haberi yapılan Edremit ‘Sahil Kordonu’ projesi mahkemelik oldu. Yıllardır sahilleri işgal eden ve vatandaşların sahillerden yararlanmasını engelleyen yapı sahipleri tarafından dava konusu edilen projeyle ilgili açıklama yapan Başkan Vekili Atıf Çiçekli, Mart ayında projenin başlatılacağınız aktardı.

 

"EYVALLAHIM YOKTUR"

Büyük emek vererek hazırladığı projenin mahkemelik olduğunu Sosyal medya üzerinden duyuran Başkan Vekili Çiçekli, duruma tepki göstererek, ”Bilmenizi isterim ki işgalcilere eyvallahım yoktur” açıklaması yaptı.

Çiçekli, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Sevgili Vanlılar, kıymetli Edremitliler. Bildiğiniz üzere ‘Sahil Kordonu’ çalışması için projelerimizi bitirdik ve siz değerli kardeşlerimize ilan ettik. Aynı zamanda hazine malı (Tamamıyla devlete ait olan ve vatandaşın hizmetinde kullanılması gereken yer) olmasına rağmen yıllardır sizin sahilinizi gasp eden, denize girme veya sahilden faydalanma hakkınızı elinizden alanlarla hukuki ve vicdani bir mücadele başlattık. Bu kadar zamandır hakkınızı gasp ettikleri yetmezmiş gibi birde yeni yapacağımız ‘Sahil Kordonu’ projesinde ‘kamu yararı yoktur’ gerekçesiyle dava açmışlar. Bilmenizi isterim ki bu işgalcilere eyvallahım yoktur. Hakimlerimize olan güvenimiz tamdır. Allah’ın izni, siz kıymetli kardeşlerimizin desteğiyle projemiz Mart ayı içerisinde başlayacaktır.”

Editör: TE Bilisim