Van’ın Edremit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki tüm parklardaki oyun gruplarını ve oturakları onararak boyatırken, ağaçları da budayarak zararlı otları temizlediler.

 

Edremit Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli’nin yeşile verdiği önemle gelecek kuşaklara daha yeşil bir Edremit bırakmak için çalışmalarını sürdüren Edremit Belediyesi, ilçe genelinde kapsamlı bir temizlik çalışması yürütüyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, farklı bölgelerde ağaç budaması yaparken, parklarda uzayan otları ise çim biçme ekipmanlarıyla temizliyor. Ekiplerin büyük bir titizlikle yürüttüğü çalışmalar kapsamında, park içindeki bazı yeşil alanlara çim serimi gerçekleştirilirken, spor ve oyun alanları da yenilendi. Eskiyen açık hava spor aletlerinin yerine yenileri monte edilirken, miniklerin daha keyifli anlar geçirmesi için de farklı ve ilgi çekici oyun aletleri yerleştirildi.

 

“YEŞİL EDREMİT İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Aralıksız sürdürülen çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Edremit Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli, ilçedeki parkların özellikle ailelerin uğrak yerleri haline dönüştüğünü belirterek, “Göreve geldikten sonra çok sayıda parkımızı yenileyerek, halkımızın hizmetine sunduk. Mevcut parkları elden geçirdik, geçiriyoruz. Özellikle çocuklarımız parklarda fazla vakit geçiriyor. Bu yüzden parklarımızdaki temizliğe önem vermekteyiz ve temizlik çalışmaları her daim sürdürülmektedir. Ev hanımları nasıl bahar aylarında evlerini baştan aşağı temizliyorsa, biz de ilçemizdeki yaşam alanlarını, parklarımızı, sokaklarımızı aynı şekilde temizliyoruz. Gelecek kuşaklara daha yeşil bir Edremit bırakmak için çalışmalarımızı ve projelerimizi sürdüreceğiz” dedi. 

Editör: TE Bilisim