"Üreten Türkiye Konuşuyor" toplantısının ilk yarın Van’da yapılacak. Toplantıya Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ve Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci’de katılacak.

 

Ülkenin ekonomik değer üreten kesimlerinin geleceğe güvenini artırmak, üretimle ilgili sorunları ortaya koymak ve çözüm önerileri geliştirmek, üretimin önemi konusunda farkındalığı artırmak amacıyla organize edilen "Üreten Türkiye Konuşuyor" toplantısında daha önce konuşan Bakan Bülent Tüfenkci ilk toplantıyı Van’da yapacaklarını duyurmuştu. İşte o toplantı yarın Van’da gerçekleştirilecek.

 

 

“TOPLANTININ VAN’DA YAPILMASI ÖNEMLİDİR”

Yapılacak toplantı öncesi gazetemize konuşan Abdullah Efeoğlu Hizmet İş Sendikası Van İl Başkanı Abdullah Efeoğlu gazetemize yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Böyle önemli ve büyük bir toplantının ilimizde yapılması büyük bir öneme sahiptir. Bakan Yardımcısız Sayın Fatih Çiftci’nin ilk toplantının Van’da yapılmasında büyük emekleri vardır. Van’da yapılacak olan bu önemli toplantıya herkesin katılım sağlaması ve destek vermesi gerekiyor. Bizde sendika olarak toplantıda olacağız ve elimizden geleni yapacağız. İnşallah bu toplantı Van için güzel işlere imza atacaktır.”

 

 

İŞTE VAN’A GELECEK OLAN İSİMLER

Efeoğlu, “Gerçekleştirilecek olan toplantıya Gümrük ve Ticaret Bakanımız Bülent Tüfenkci’nin yanı sıra Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcımız Sayın Fatih Çiftci, TOBB, TESK, TÜRK-İŞ, HAK-İŞ, TİSK, MEMUR-SEN, KAMU-SEN, TİM, MÜSİAD, ASKON, TÜMSİAD, TÜGİAD ve TÜGİK gibi önemli sendika ve kuruluşlar katılım sağlayacak.” Dedi.


ŞEHRİVAN ÖZEL: MENDUH ÇALIŞKAN

Editör: TE Bilisim