İpekyolu Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından organize edilen "Her Perşembe EKO-JİN Alışveriş Günleri" Bostaniçi TOKİ'de bulunan Kadın Emeği Pazarı'nda başladı. Kadın Esnafların yapmış oldukları el emeği ürünler halk tarafından satın alındı.

 

İpekyolu Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından organize edilen, Van Büyükşehir Belediyesi, Erciş Belediyesi, Edremit Belediyesi, Gürpınar Belediyesi, Özalp Belediyesi, Çatak Belediyesi, Gevaş Belediyesi ve Bikad-Koop’un da aralarında bulunduğu birçok kurumun destek verdiği Kadın Emeği Pazarında "Her Perşembe EKO-JİN Alışveriş Günleri" başladı.

 

Kurumların üretim atölyelerinde üretilen el yapımı ürünlerin yanı sıra esnaf kadınların el emeği ile ürettikleri ürünler halk tarafından beğenilerek satın alındı. "Her Perşembe Alışveriş Günleri" vesilesiyle Kadın Emeği Pazarını ziyaret eden, İpekyolu Belediyesi Eşbaşkanı Veysel Keser, Eşbaşkan Yardımcısı Nermin Unat Belediye Meclis Üyeleri ile Edremit Belediyesi Eşbaşkan Vekili Nurhayat Çelik, hem esnaf kadınlarla sohbet etti ,hem de alışveriş yaparak kadın esnaflara destek oldu. Halkında yoğun ilgi gösterdiği "EKO-JİN Alışveriş Günleri" artık her perşembe belediye otobüslerinin ücretsiz ulaşımı ile halkın hizmetinde olacak. Halk istediği el emeği ürünlerine daha kolay ulaşma imkanı da bulmuş oldu. 

Editör: TE Bilisim