Van'ın ilk 5 yıldızlı otellerinden biri olan ve 2012 yılında hizmete giren Elite World Van Hotel, son 3 yıldır olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayında basın mensuplarıyla iftarda bir araya geldi. Elite World Hotel, basın mensuplarını ağırlayan otel yetkililerin iftar yemeği sonrası hediyeler verdi.

 

‘Ocak Başı’nda basın mensuplarını ağırlayan otelin Genel Müdürü Gürkan Akbay, basın mensuplarını yoğun iş tempolarından biraz olsun uzaklaştırmak için söz konusu programın düzenlediklerini söyledi. Davete icabet eden gazetecilere teşekkür eden Akbay, "İlimizdeki basın mensuplarını otelde ağırlamaktan dolayı çok mutluyum. Otelin açılışından itibaren bizlere manevi destekte bulunan tüm basın mensuplarına çok teşekkür ediyor, bu desteklerinin bundan sonrada devam edeceğini umuyorum. Bu kapsamda Ramazan ayı nedeniyle iftarda bir araya geldik. Elite World Van Hotel olarak Ramazan Bayramı'nın tüm İslam âlemine sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum" ifadelerini kullandı. Daha sonra konuşan Satış ve Pazarlama Müdürü Serap Kart ise basın mensuplarını ağırlamanın mutluluğunu ifade ettiğini belirterek şöyle devam etti: “İlimizdeki basın mensuplarını otelde ağırlamaktan dolayı çok mutluyum. Otelin açılışından itibaren bizlere manevi destekte bulunan tüm basın mensuplarına çok teşekkür ediyor, bu desteklerinin bundan sonra da devam edeceğini umuyorum.”

 

Bu tür etkinliklerin kaynaşmak adına güzel olduğunu belirten gazeteciler de, Van'ın ikinci 5 yıldızlı oteli olan Elite World Van Otel'de bir araya geldiklerini belirterek, "Bu tür etkinlikler, gazetecilerin kaynaşmasını sağlıyor. Her biri ayrı alanlarda, ayrı kuruluşlarda olsa bile bu tür organizasyonlarda bir araya gelip kaynaşıyorlar. Bu geceyi düzenleyen otel yetkililerine teşekkür ediyoruz." Dedi. Otelin üstün hizmeti ve iftar programı sonrası verdiği hediyeler Elite World Otelin Van’da ne kadar nezih bir ortam olduğunu açık bir şekilde gösterdi.


ŞEHRİVAN HABER – ÖNDER ALTINAL

Editör: TE Bilisim