İpekyolu Belediyesinin engelli yurttaşlarımızın hem ortak yaşama dâhil olmalarını,  hem de doğal tüketim ürünlerinden yararlanabilmeleri için Değirmen (Çoravanis)  Mahallesine geçtiğimiz mayıs ayında açtığı engelsiz serada ilk ürünler toplandı.

Yurttaşlar ve Eş Başkanlar birlikte hasat topladı

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğünün tarımsal hizmetleri kapsamında tahsis edilen serada ilk fidelerini Mayıs ayında Eş Başkanlarla birlikte diken özel gereksinimli yurttaşlarımız,  şimdi de aynı heyecanla seralarında hasat toplamanın mutluluğunu yaşıyor. Fide dikiminde bulunan Eş Başkanlar, hasat zamanında da yurttaşları yalnız bırakmadı. Eş Başkanlar Kurt, Yacan ve Özel gereksinimli Yurttaşlar seradan domates, biber, salatalık, marul, maydanoz ve turp topladı. 

Çiftçiler: Çok önemli bir verim elde ettik

Ürün toplamanın ardından Eş Başkan Kurt, baharda dağıtılan silajlık mısırların bahçelerini dolaşarak çiftçilerden bilgi aldı. Eş Başkan Kurt’a önemli oranda verim elde ettiklerini söyleyen çiftçiler,  hem Eş Başkanlara hem de belediyenin tüm çalışanlarına yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim