Van’ın Erciş ilçesinde Ülkü Ocakları Erciş İlçe Teşkilatı tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında bayrak ve fener alayı yürüyüşü gerçekleştirildi. Vanyolu Caddesinde gerçekleşen etkinliğe vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. 

 


Erciş Kaymakamlığı önünde başlayarak Van Yolu Caddesi üzerinde devam eden bayrak ve fener alayı yürüyüşüne katılan vatandaşlar ellerindeki Türk bayrağı eşliğinde ‘’Vatan Sana Canım Feda’’, ‘’Her Türk Asker Doğar’’, ‘’Ne Mutlu Türküm Diyene’’ ve tekbirler eşliğinde yürüyüşlerini tamamlayarak tekrar Erciş kaymakamlığı önüne geldiler. Güvenlik güçlerinin de tedbir aldığı meşaleli yürüyüş olaysız bir şekilde tamamlandı.


Erciş Ülkü Ocakları Başkanı Sıddık Yeşilbaş yaptığı açıklamada, 30 Ağustos Bayramı nedeniyle ilçede böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirterek, ‘’Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve şehit düşen tüm arkadaşlarımıza minnet duygularımızı belirtmek üzere teşkilat olarak ilçemizde bayrak ve fener alayı etkinliği düzenledik. Yürüyüşümüze iştirak eden, destek veren tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anarken, gazilerimize de şükranlarımız sunuyoruz. Rabbim herkesi şahadet mertebesine ulaştırsın inşallah. Biz de vatan için şahadet mertebesine varırsak ne mutlu bize’’ dedi.

Editör: TE Bilisim