K Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda çeşitli açıklamalarda bulundu.

''CEMAAT MİSİN ÖRGÜT MÜSÜN''

Toplantıda ''Türkiye’nin milli kurumlarına saldırdılar. Neden MİT ile ilgilenir?'' diye soran Erdoğan;  ''Cemaat misin örgüt müsün? Polisler görevden alınıyor ya da tayin ediliyor. Hemen filanca yere gönderildi falan. Sana ne? Sen mi bu atamaları yapacaksın?'' şeklinde konuştu.

''DEMEK Kİ ONLAR BU İŞİN İÇİNDE VAR''

''Demek ki onlar bu işin içinde var. Şu anda bazı belgeler yayınlanıyor. Ertesi gün bunların malum medyası bu yanlış diyor. Hemen tekrar konunca bunların medyası ortada kalıyor.

''245 DEĞİL 2450 TANE AÇSALAR YOLA DEVAM EDECEĞİZ''

Hedefinin insan yetiştirmek olduğunu söyleyen örgüt, siyaseti dizayn etmeye nasıl bu kadar cüret edebilir? Benimle ilgili 245 dava açtılar. Duracak mıyız? Yola çıkarken söyledik. Biz kefeni giyerek bu yola çıktık. 245 değil 2450 tane de açsalar yine bu yolda devam edeceğiz.

''BUNLARA VERİLEN BİNALARI GERİ ALIN''

Bunlara verilmiş ne kadar yer varsa, bina varsa hukuk içinde hepsini tek tek geri almalısınız. Bu benim için nasıl sorumluluksa sizin için de aynı denli sorumluluktur.''

Editör: TE Bilisim