Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

İki hafta içinde aday tanıtım toplantılarını bitirmeyi hedefliyoruz. Bu sürecin ardından adaylarımızın saha çalışmalarına bir an önce başlamasını istiyoruz.

Aday seçim süreci artık geride kaldı, bu saatten sonra aday adaylarının rekabeti seçim çalışmalarına yansıtmayacaklarına inanıyorum.

ADAY GÖSTERİLMEYENLERE SESLENDİ:

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 'YSK önünde oturacağız' diyenleri unutmuş değiliz. Nerede oturdunuz? Hala oturuyorsunuz. Esameniz bile yok. Aday belirleme sürecinde yaşanan her şey artık geçmişte kaldı. Benim isteğim olursa 'eyvallah', isteğim olmazsa 'yallah' derseniz, bu AK Partili olmak değildir.

BİR BUÇUK MİLYONA YAKIN SEÇMEN ADRES DEĞİŞTİRDİ: 

24 Haziran seçimlerinin ardından 31 Mart'ta 234 bin vatandaşımız vefat nedeniyle seçmen listelerin olmayacak . Ayrıca, 63 bin yükümlü, 64 binden fazla kişi yurtdışında olması nedeniyle sandığa gidemeyecek. Ayrıca, 375 bin kişi MERNİS'te yer almadığı için listede yok. Bu kişilere teker teker ulaşıp seçmen kütüklerine kaydettirmeniz lazım. 24 Haziran'dan bu yana 1,5 milyona yakın seçmen adresi değiştirdi. 1 milyon kişi ilk kez oy kullanacak. Teşkilatımızın, bu seçmenleri yakın markaja alması çok önemli.

HER SECİM BİR SINAV:

AK Parti her seçimi bir imtihan olarak görür. Kolay imtihan olmaz. Milletimizle irtibatımız seçimden seçime değil, süreklidir.Milletimize seçimden seçime giden partiler hiç bir zaman bulundukları yerden ilerleyemezler. Kendi politikalarını anlatarak milletin desteğini almak yerine sadece AK Parti'yi ve şahsımızı hedef alarak ilerlemeye çalışıyorlar.

TERÖRLE KOL KOLALAR: 

Son 5-6 yılda yaşadığımız hadiseler bize 'yerli ve milli duruş' sahipleriyle birlikte durabilmenin farkını göstermiştir. Bir yanda terör örgütlerine karşı dimdik duranlar, diğer taraftaysa terör örgütleriyle kola kola girenler, kendi çıkarları için feda edemeyecekleri değerleri olmayanlar.

BÜYÜME BEKLENTİNİN ÜZERİNDE OLACAK:

 Kur, faiz, enflasyon üçgeninde ülkemize kurulan tezgaha rağmen 2018 büyümesi de yine tahminlerin üzerinde olacak.

SAVAŞ İLAN ETTİK:

 Şu anda ana muhalefet yine naylon poşetlerle sokağa dökülebilir. Biz buna karşı savaş ilan ettik. Şimdi bu şeçimlerde biz bez torbalar ve kenevirden yapılmış olan fileleri kullanacağız.

SÖYLEMEKTE ACELE ETTİM SANKİ AMA...

Milyonlarca bez torbayı hazırlatıyoruz ve bunları vatandaşlarımıza promosyon olarak dağıtacağız. Söylemekte biraz acele ettim belki ama söyleyeyim ki bu işi birileri alıp götürmesin. 

Editör: TE Bilisim