Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan Van mitingi sonrası havaalanı yol güzergahında bulunan AK Parti Edremit Belediye Başkan Adayı Avukat İsmail Say'a ait seçim ofisini ziyaret etti.  Burada partililerle sohbet eden Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı Ak Parti Edremit Belediye Başkan Adayı Avukat İsmail Say, Edremit ilçe başkanı Savaş Nurullah Kıylık ve partililer karşıladı.

DAVETİ KIRMADI

AK Parti Edremit seçim ofisi önünde Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı bekleyen partililerin çağrısı üzerine seçim otobüsünden inerek, seçim ofisine giden Erdoğan burada partililerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Başkan adayı Say, başta olmak üzere partililerle yerel seçim konusunda sohbet eden Erdoğan daha sonra Adıyaman mitingi için Van'dan ayrıldı. 

SAY'DAN VANLILARA TEŞEĶÜR 

Adalet ve Kalkınma Partisi AK Parti Edremit Belediye Başkan Adayı Avukat İsmail Say, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 26 Mart Salı günü gerçekleşen Van  mitingine coşkulu bir katılım gösteren Vanlılara teşekkür etti. 17 yıldır olduğu gibi Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı 26 Mart salı günü Van Beşyol'da gerçekleşen miting alanını mahşeri bir kalabalıkla bağrına basan Van halkı ile birlikte tarihi bir gün yaşadıklarını sözlerine ekleyen Say, "Van  cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı en iyi şekilde ağırlamıştır. Dedi. 

İlk günkü heyecanla, büyük bir coşkuyla Cumhurbaşkanımızı  karşılayan ve bu kutlu yürüyüşe destek vererek, bir tarih yazan  miting alanını hınca hınç dolduran tüm Van halkına teşekkür ediyorum" dedi.

Editör: TE Bilisim