Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Dursun Odabaş Tıp Merkezi bünyesinde açılan Kozmetik Ünitesine, kadınlar kadar erkekler de ilgi gösteriyor.

 

YYÜ Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi ve Kozmetik Ünitesi sorumlusu Yrd. Doç. Dr. Göknur Özaydın Yavuz, ünitede, erkeklere genellikle ense, kıl dönmesi ve yanak, kadınlara da botoks ve cilt gençleştirme işlemleri uyguladıklarını söyledi. Öğretim görevlilerinin gözetiminde tedavi uyguladıklarını ifade eden Yavuz, "Merkezimizde lazer cihazımızın yanı sıra deri ultrason cihazı ve cilt tedavisinde kullandığımız diğer cihazlarımız da mevcuttur. Erkek hastalarımız bayanlardan daha çok. Özellikle son zamanlarda hasta sayımız çok fazla. Fiyat listemiz de çok uygun ayrıca üniversitemizin öğrencilerine ve personellerine yüzde 30 indirimimiz var. Merkezimizin en önemli farkı tedavilerin doktor gözetiminde olmasıdır" diye konuştu.

 

Dermatoloji Uzmanı Dr. Sema Elibüyük Aksaç ise, Van genelinde sadece YYÜ Kozmetik Ünitesinde bulunan deri ultrason cihazı sayesinde hastalara daha sağlıklı ve pratik hizmet sunduklarını ifade etti. Aksaç, hasta sayısının her geçen gün arttığını kaydederek, şu ifadeleri kullandı: "Deri ultrason cihazı Van genelinde sadece bizde bulunuyor. Bu cihaz sayesinde hastaların deri yaşını, nemini, pigmetasyon denilen lekelenme derecesini ölçerek her hastaya ayrı ayrı uygun tedavi seçenekleri uyguluyoruz. Bu cihaz bize her açıdan avantaj sağlıyor. Burada yapılan işlemler uzman hekimlerin kontrolünde yapıldığı için sağlık açısından son derece güvenilir hizmetler sunuyoruz." 

Editör: TE Bilisim