Van Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Mustafa Avcı, sırasıyla Muradiye ve Çaldıran’da muhtarlarla bir araya geldi. Muhtarların aktardığı sorun ve çözüm önerilerini bir bir dinleyen Eş Başkan Avcı, sorunlara orta çözüm bulmak için düzenlenen toplantıların önemine vurgu yaptı. İlk olarak Muradiye Şelalesi’nde düzenlenen muhtarlar toplantısına Muradiye Belediye Eş Başkanı Yılmaz Şalan, VASKİ Genel Müdürü Şeref Demir, Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Abdullah Kıran, Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Firoz Özdemir, Yol Yapım Bakım ve Onarım Daire Başkanı Cihan Gümüşlü, belediye meclis üyeleri ve 45 muhtar katıldı. Yaklaşık 2 saat süren muhtarlar toplantısında Eş Başkan Avcı, not edilen sorunların çözümü için çalışacaklarını söyledi. 

Muradiye ardından Çaldıran’a geçen Eş Başkan Avcı ve beraberindekiler, 70 mahallenin muhtarıyla bir araya geldi. VASKİ İlçe Amirliği’nde düzenlenen toplantıya, seçilmesine rağmen Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile ihraç edildiği gerekçesiyle mazbatası AKP’li adaya verilen Çaldıran Belediye Eş Başkanı Faruk Demir ve meclis üyeleri katıldı.

‘HERKESE EŞİT BİR ŞEKİLDE HİZMET EDECEĞİZ’

Muhtarların aktardığı sorun ve çözüm önerilerini dinleyen Eş Başkan Avcı, “Bu sorun ve sıkıntıları gidermek için elimizden geleni yapacağız ve sorunlarla ben kendim ilgileneceğim. Bize oy vermiş ya da vermemiş herkese eşit bir şekilde hizmet edeceğiz. Bugüne kadar yapılan eşitsizliği ortadan kaldırmak için çalışmalar yapacağız. Muhtarlar ile toplantılarımızı 2 ayda bir yapacağız. Biz şeffaf bir belediyecilik yapıyoruz. Her şeyimizi sizlerin gözü önüne koymamız lazım. Bizim belediyecilik anlayışımız budur. Siz özgür özgür konuşacaksınız, bir şeffaf olacağız her şeyi sizin gözlerinizin önüne koyacağız. Herkese eşit hizmet yapacağız. Kayyumların yaptığı gibi sandık sonuçlarına göre hizmet etmeyeceğiz. Hizmette ayrımcılık olmaz” dedi.

Editör: TE Bilisim