Yerel seçimlerin arından göreve başlayan İpekyolu Belediyesi eş başkanları Aygül Bidav ve Veysel Keser, belediye çalışmalarının daha düzenli hale getirilmesi ve sürdürülmesi için belediye personeli ile bir araya gelerek toplantı düzenledi. İpekyolu Belediyesi’ne ait garaj amirliğinde düzenlenen toplantıya Bidav ve Keser’in yanı sıra belediye meclis üyeleri ile personelin tamamı katıldı. Burada konuşan İpekyolu Belediye Eş Başkanı Veysel Keser, İpekyolu Belediyesi olarak bundan sonra çalışmaları aksatmadan hizmetlerini sürdüreceklerini söyledi.

KESER: EKİP OLARAK HALKA HİZMET GÖTÜRECEĞİZ

Emeğe saygı veren ve değer veren bir yapı ve örgütten geldiklerini ifade eden Keser, “Emeği kutsal sayan ve değer veren bir yapıdan geldiğimizi belirtmek isteriz. 101 çalışan arkadaşımızla birlikte ast üst ilişkisi olmadan arkadaş ve yoldaşlık temelinde bir ekip olarak halka hizmet götüreceğiz. Hep birlikte el ele, ekip işi ile 5 yıl halkımıza hizmet yapmak için seçildik. Bugünden sonra tüm amacımız, tüm mücadelemiz halkımıza hizmet sürdürmek olacak. İpekyolu’nun tamamına hizmet götürmek için canla başla çalışacağız” dedi.

BİDAV: HALKA VERMİŞ OLDUĞUMUZ BİR SÖZ VAR

İpekyolu Belediye Eş Başkanı Aygül Bidav ise, İpekyolu ilçesinin kendilerinden hizmet beklediğini ve bu temelde kendilerinden çalışma beklediklerini söyledi. Amaçlarının bölge ve Türkiye’de örnek bir belediyecilik modelini hayata geçirmek olduğunu belirten Bidav, “İpekyolu halkına vermiş olduğumuz bir sözümüz var. Kimsenin tekeline girmeden, kimseyi inancından, dilinden ve siyasi görüşünden farksız kılmaksızın hizmet götüreceğimize dair sözümüz var. Bu sözü çalışmalarımızla İpekyolu’nu örnek bir yerleşim yeri haline getirerek yapacağız. Bu iş sadece biz seçilenlere düşmüyor. Biz bir ekip olarak, halka hizmet götüreceğiz. Başarıyı hep birlikte sağlayacağız. Halkın hizmetkarı olmayı kendimize temel şiar edinerek çalışma yapacağız” dedi. Yapılan konuşmaların ardından birimlerin oluşturulması ve personellerin görevlendirilmesine dair planlama yapıldı.(İHA)

Editör: TE Bilisim