Van Büyükşehir Belediye Eşbaşkanları Hatice Çoban ve Bekir Kaya, Van Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nü ziyaret etti.

 

Van Büyükşehir Belediye Eşbaşkanları Hatice Çoban ve Bekir Kaya, geçtiğimiz günlerde kongresi gerçekleştirilen Van Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nü ziyaret ederek yeni yönetimi tebrik etti. Van Büyükşehir Belediyespor Tesisleri’nde Kulüp Eşbaşkanları Remziye Eşin ve Öner Yiğit’in yanı sıra Van Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Zeki Yılmaz ve diğer yöneticiler tarafından karşılanan eşbaşkanlar Çoban ve Kaya daha sonra tesiste yönetici ve futbolcularla bir araya geldi. Yeni yönetime başarılar dileyen ve takımın gidişatı üzerinde sohbet gerçekleştiren eşbaşkanlar, Van Büyükşehir Belediyespor takımının istenilen düzeye gelmesi için kentte bulunan tüm dinamiklerin kulübü sahiplenmesi gerektiğini kaydetti.

 

YİĞİT: ÇOK MÜCADELE EDECEĞİZ

Yapılan ziyaretten dolayı eşbaşkanlara teşekkür eden ve Bergama Belediyespor maçı öncesi yapılan ziyaretin kendileri ve futbolcular için büyük bir moral olduğunu dile getiren Van Büyükşehir Belediyespor Kulübü Eşbaşkanı Öner Yiğit, daha sonra takım ile ilgili eşbaşkanlara bilgi verdi. Geçen hafta Batman Petrolspor ile alınan galibiyet ile ateş hattından biraz uzaklaştıklarını ama halen ligin sonlarında bulunduklarını ifade ederek, yöneticiler, teknik heyet, futbolcular ile taraftarlarla birlikte takımın bu zor süreçten kurtarılması için yoğun bir çaba sarf ettiklerini, ligde istedikleri düzeye gelmeleri için daha çok mücadele edeceklerini belirtti. Bergama Belediyespor ile oynayacakları karşılaşmanın önemine değinen Yiğit, yarın ki maça tek amaçlarının 3 puan ile kente geri dönmek olduklarını söyledi.

 

YILMAZ: BERGAMA’DAN GALİBİYET İLE DÖNECEĞİZ

Eşbaşkanlar Çoban ve Kaya daha sonra yarın İzmir’de Bergama Belediyespor ile oynayacakları maç için İzmir’e hareket eden futbolcular ile bir araya geldi. Futbolculara başarılar dileyen Çoban ve Kaya, futbolculardan kentte 3 puan ile dönmelerini istedi. Teknik Direktör Zeki Yılmaz ise, yarın ki maçın kendileri için çok önemli olduğunu, yarın ki maçtan galibiyet ile döneceklerini söyledi. Çoban ve Kaya daha sonra tesislerde gezerek incelemelerde bulundu. Yiğit ve Eşin yapılan ziyaretin ardından Çoban’a Van Büyükşehir Belediyespor Kadın Futbol Takımı’nın formasını, Kaya’ya ise Van Büyükşehir Belediyespor Futbol Takımı’a ait isimlerinin yazıldığı formaları hediye etti.

Editör: TE Bilisim