MERAL YILDIZ / ŞEHRİVAN-  Van’da yeni tip korona virüs (Kovid-19) hastalarıyla ilgilenen sağlık çalışanı Bedirhan Göl, bebeğinden dolayı idari izne çıkan hemşire eşiyle sadece görüntülü konuşabiliyor. Görüntülü konuşma sırasında  eşlerin birbirlerine olan özlemi duygulu anlar yaşattı. 

Van'da korona virüsle mücadelede ön safta yer alan kahraman sağlık çalışanları, riski ailelerine taşımamak için bir süredir evlerine gidemiyor. Pandemi hastanesi olan Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (Van YYÜ) Dursun Odabaş Tıp Merkezi görevli hemşir Bedirhan Göl, bebeğinden dolayı idari izne çıkmış hemşire eşi ve 6 aylık çocuğundan bir süredir ayrı yaşıyor. 

EŞİNİ GÖRÜNTÜLÜ ARAYIP KUTLADI

Uzun süredir çocuğunu göremeyen hemşir Göl, eşinin hemşireler gününü kutladı. Duygu dolu anların yaşadığı görüntülü telefon görüşmesinde baba Göl’ün hemşire eşine, ‘İnsanlar dikkat ederse biz de evimize erken döneriz” demesi tedbirlerin önemini bir kez daha ortaya koydu.

HAFTALARDIR AİLESİNDEN UZAKTA

Hastanede hemşir olarak görev yapan Bedirhan Göl, Kovid-19 salgınından dolayı haftalardır ailesiyle görüşemediğini ve onları çok özlediğini belirtti. Eşi ve çocuğunu sadece görüntülü aralamalarda görebildiğini ve süreçte sağlık çalışanlarının zor bir dönemden geçtiğinin altını çizen Göl, “İnşallah bu salgın bittiği zaman bizler de ailemize kavuşacağız. Süreçte görüntülü konuşmaya çalışıyoruz. Zaten haflardır birimizden uzağız. Eşim de hemşire, yeni çocuğumuz olduğu için idari izindedir. Şu an ailemden, çocuğumdan uzağım. İnşallah en kısa zamanda beraber olacağız. Halkımız kurallara dikkat ettiği sürece bizler de daha erken ailemize kavuşacağız. Şu an bakmış olduğumuz hastaların durumu iyi. İnşallah en kısa sürede bu salgın biter diye umuyoruz” dedi.

Editör: TE Bilisim