ŞEHRİVAN HABER- VAN ESOB ev sahipliğinde verilen iftarda, esnaf ve doktor buluşması gerçekleştirildi. Van Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği ev sahipliğinde, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi doktorlarına iftar verildi. Kocaeli Van Dostluk Parkı’ndaki Van Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde verilen iftara VAN ESOB Başkanı İsa Berge ve birliğe bağlı oda başkanları ile yönetim kurulları, Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Sebahattin Çelik, başhekim yardımcıları ve doktorlar katıldı.

“DOKTORLARIMIZA SAHİP ÇIKACAĞIZ”

VAN ESOB Başkanı İsa Berge, “Güzel kentimiz Van’a gelen doktorlarımıza sahip çıkacağız. Halkımıza büyük sağlık hizmetleri veren doktorlarımızın yanında durmaya devam edeceğiz. Amacımız Van’ımıza hizmet veren esnafımız ile doktorlarımızı bir araya getirmektir. Dayanışma yemeğimiz ile hekimlerimize olan sevgimizi göstermek istedik. Katılım gösteren başta başhekimimiz Sayın Sebahattin Çelik hocamız olmak üzere tüm doktorlarımıza, oda başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.

“ESNAFIMIZ İLE BULUŞMAK ÇOK GÜZELDİ”

Esnaf ile bir arada olmaktan memnuniyet duyduğunu söyleyen Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Sebahattin Çelik, “Büyük bir emek vererek doğunun incisi Van’ımıza sağlık hizmeti veren doktorlarımız ile yine Van halkına hizmet veren esnafımız ile buluşmak çok güzeldi. Katılım gösteren başta VANESOB Başkanı Sayın İsa Berge olmak üzere herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

KADİR GECESİ KUTLU OLSUN

VAN ESOB Başkanı İsa Berge ve Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Sebahattin Çelik, bin aydan daha hayırlı kadir gecesini de kutladılar ve herkese hayırlı bayramlar dilediler.

Editör: TE Bilisim